Szerintem a V360-ban nincs infra, Bluetooth van, az sem a legjobb, csak headsetet keres, viszont szabvány Mini-USB kábellal meghajtóként látod a memóriakártyáját, bár elég lassú. Egyébként nem rossz, masszív, ''férfias'' darab. Az E250 elég felkapott teló lett, de most jött ki a Samsung az E390-el (Ha jól emléxem a típusra) függetlenül alig drágább mint az E250, de szinte minden paraméterben jobb. Vodát ismerve hamarosan beteszi a kínálatába. Ha nem sürgős, szerintem várj egy kicsit. A kettő teló közül, amit leírtál (szerintem) egyértelműen az LG az ''okosabb'', viszont a Samu mellett szól a most divatos csúsztatható kivitel, na és a megkérdőjelezhetetlen minőség.
Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta,és legyen egy 1986-os évjáratú Golfom....mára mindez teljesült.

a t-mobile a szolgáltatóm, elvileg hűségakcióban írhatnék alá újra, és olcsóért vehetnék telót, de elég gyenge a választékuk perpillanat, így lehet, hogy függetlent fogok venni.

) Esetleg régebbi nokiák de egyikre sem mondható hogy kifejezetten zenemobil(csak a nokiák közt van symbianos vagy a SE p széria) Vagy SE k750i vagy w810i amik nem symbianosak.