Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shing

    őstag

    Sharkoon S25-S vélemény:
    Masszív belső szerkezet (6,4kg az egész a doboza szerint), de az oldallap nem rögzül valami szépen, ha nyomogatom beljebb megy fent még jópár mm-t, nekem nem rezonál, de elég gáz. (Ez is csak az egyik oldalt, nem tudom mennyire lehet egyedi hiba pár mm elcsúszás). 1 venti jár hozzá, nekem a leghangosabb darab, ezért lehúztam.
    Kábelelrendezésre annyira nem szoktam ráizgulni, nekem szépen elfért benne minden.

    Ez a teljesen zárt változat, ahhoz képest, hogy most csak elől van 2 alacsony RPM-es venti, nagyon jól működik a hűtés, videokártya venti (MSI GTX 1060 Armor) így sem kapcsol be 2D-ben, játék közben max 65fok, proci venti (Thermalright Macho 120 SBM) is alig pörög fel.

    Sztem azoknak érdemes megvenni, akik erős házat akarnak nagy videokártyához és hűtéshez és csak a funkcionalitás érdekli, (hűtés, kábelelrendezés is jól megoldható), mindezt olcsón (12-13k). Viszont USB3.0 sincs és legyen otthon saját ventid. S25-V-nek már van és sztem több ventit is adnak, de drágább, annyiért már biztos lehet jobb házat venni. S25-W pedig az ablakos változat, de az még drágább jelenleg (~18k).

    Bocs, hogy nincs kép, már rég beszereltem és lusta vagyok kiszedni. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák