Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gabesz87

    veterán

    Üdv. Nemsokára szeretném lecserélni a jelenlegi Aerocool AeroEngine II házamat, mert már kissé szét van barkácsolva. Egyik ajtó hiányzik, elől a "turbina" le van szedve, és a ventit egy 120-as NoiseBlockerre cseréltem, a hátsót meg egy 120-as Coolink Swif2-re. Mivel elől a venti fedetlen most, mindig félek, hogy véletlenül belelóg valami kábel, vagy ruha. Na szóval, eldöntöttem, cserélek.
    Jelenleg egy Gigabyte EP43-UD3L lapom van egy Quad Q8400-es procival, CMaster HyperTX3 hűtővel, Gigabyte GTX660 kártya, 2 HDD, 1 SSD, 2 ODD, és egy Corsair VX550 táp. Még idén tervezem majd lecserélni a főbb komponenseket, egy Core i5-re, lehet, hogy mATX lapra, meg vmi új VGA-ra, talán GTX760. A többi marad (meg persze új RAM-ok).
    A kiszemeltem eddig Shellkretor ranglistája, tesztje alapján a Fractal Design Core 3000 USB3-as ház. Jókat olvastam róla, jó választásnak tűnik. Érdekelne a véleményetek, hogy ez jó-e, ill. van-e másik javaslat. Lényeg, hogy legyen halk, és persze jól szellőző. Na meg nem árt a szerelhetőség sem, de a FD mindezeknek megfelel. A mostani rendszerem is elég hűvös, CPU 30°C, GPU 34°C, alaplap 37°C, SSD 27°C, HDD-k 30°C körül.
    A 2 jelenlegi ventim közül az egyiket lehet hogy majd beteszem még előre. Ill. nem tudom, hogy az lehetséges valami módon, hogy a mostani alaplapommal, ami ugye még nem USB3-as, használhassam majd az előlapi USB3-at? Nézegettem ilyen PCIe x1-es kártyákat, amik erre valók, csak nem tudom, hozza-e az USB3 sebességét, mert ha nem, akkor nem költök ilyenre.

    Bocs, ha hosszúra sikeredett:)

Új hozzászólás Aktív témák