Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sznyunyi

    tag

    Sziasztok!
    Hát sajnos 2,5 hét után sem érkezett meg a megrendelt T9 Value fehér ház, így betelefonáltam. Azt mondták, hogy nem hozott a beszállító, csak a másik 3 színből. Kb 3 hét múlva jön újabb szállítmány, amiben talán lesz fehér, de már drágábban (eur/usd miatt). Mondom ok, akkor a zöldből kérnék, hisz abból jött. Erre jött a válasz, hogy rendben 18,4k. De hát rendeltem egyet 15k-ért, nem jött meg, kértem másik színből, ami akkor ugyan annyi volt. Akkor is 18,4k! Na faca!! Hát nem szuper?
    Így hát vagy maradok a fekete verziónál, ami másik boltban ha van akkor 15k, vagy másik ház után nézek.

    Na most ezek a variációk vannak:
    Sharkoon T9 Value fekete
    Sharkoon T9 Economy
    ThermalTake Dokker
    Cooler Master Elite 430
    LC-POWER Pro-920BL
    NZXT Source 210 Elite
    Sharkoon Rebel9 Pro Economy

    Ki melyiket ajánlaná? Vagy ilyen áron másik ötlet? A keret meg van rá, 15 nagyon max 16ezer!! De ha olcsóbb, azért nem panaszkodnék! :) Fontos a jó szellőzés, az adatlapi cuccaim elférjenek benne, vga-nak legyen úgy min 29-30as hely (6950 vs 480gtx miatt), minőségi ház kábelmenedzsmenttel és könnyű szerelhetőséggel.
    Esetleg indokokat is írnátok melyik miért lenne jobb? Illetve egy olyan kérdésem is lenne, hogy alsó vagy felső tápos ház a jobb? Lenne valami hátrányom a felső táppal? Mivel nézegettem még egy ilyet is, nagyon tetszetős: Sharkoon AL4
    Válaszaitokat előre is nagyon köszönöm!!

    Si vis pacem, para bellum!

Új hozzászólás Aktív témák