Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tomacko

    senior tag

    válasz franconero #17985 üzenetére

    Szia.

    A fejeserősítő-DAC topikban vannak akik azt mondják, hogy az optikai kijáratot is érdemes lehet egy minőségibbre cserélni, de nem gondolnám, hogy feltétlenül egy hangkártyát kéne erre a célra vegyél. Szerintem lehet találni pont erre való egységet is. Már csak azért is mondom, hogy felesleges hangkártyára költened, mert ilyenkor csak szimplán adatot küldesz ki a gépből a többi munkát a hanggá alakítást a külső eszközöd végzi, ahogyan ezt te is írod egyesek és nullák átalakításából...nagyon le egyszerűsítve :) Aztán, hogy hol és milyen optikai kijáratokat fogsz találni ezt passzolom, én koax-t használok (alaplai alapfelszeretség :) ). Ez a többség szerint is jobb az optikainál.

    Mikrofon bementnek meg ott van az alaplapra integrált, ha nincs szükséged profi hangzásra ének miatt, szerintem megfelelő lehet :)

    [ Szerkesztve ]

    Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite

Új hozzászólás Aktív témák