Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hiddenroth

    csendes tag

    Egy Avago ADNS-S3888 szenzoros Razer Deathadder 3.5G Black Edition egerem van. Ezt írják róla az egérajánlóban:

    DPI:
    Első és legfontosabb lépés: a DPI beállítása. Ehhez javasolt alapul venni az Egérajánlót, amelyben össze van gyűjtve, melyik egeret milyen DPI-n szabad / érdemes használni. Ez általában egyezik a natív felbontással. Azalatt nyugodtan lehet őket használni, nem lesz belőle baj. Kivéve: Razer DA 3.5G, és további S3888-as egerek.

    Ez pontosan mit jelent? Nem találtam az egérajánlóban erről információt. Min ajánlott használni, min nem? Használjam a gyári Razer szoftverrel, vagy sem? Sok helyen azt olvastam, hogy az nagyobb input lagot eredményezhet. De ez sem egyértelmű, mert van ahol azt írják bizonyos Razer egerekre igaz csak ez, de listát nem találtam.

    Még ez ma is jó sensornak számít, vagy az újabbak már sokkal jobbak? Mennyire lagos a Razerek között? A "IV. Mitől lesz jó egy egér?" kezdetű rész mennyire friss, illetve az egérajánló? Azt látom, hogy ez utóbbinál a frissítési dátum az eléggé friss, de hiányzik belőle szerintem sok szenzor. Meg arra is emlékszem, hogy talán régebben (pár éve) volt olyan is, ahol mellé volt írva ajánlott vagy sem a táblázatban is. Ez is nagy segítség és elismerés a munkáért akik fáradoztak vele!

    Amíg a Föld kerek, mindig lesznek quake-erek!

Új hozzászólás Aktív témák