Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • wikings2

    őstag

    válasz Zaied #96356 üzenetére

    Zaied

    Köszi szépen az ajánlásokat, ha lesz időm mindenféleképp bemegyek a próbatermükbe és kipróbálom őket! Egyelőre most beleugrottam még a válaszod előtt a Pwnage rendelésébe de ha menet közben kiderülne hogy még sem az igazi a nyomkodós session után akkor visszaküldöm és jön valamelyik másik haza.
    ferni

    Köszi neked is, nagyon hasznos amiket írtál képbe kerülni, és jó látni hogy vannak alternatíváim és nem youtube guideokból kell kiinduljak ahol már 20+ másik terméket elmagyaráztak hogy a legjobb választás a számomra és közben ezt a 2-t amit kiveséztél említésre se méltatták.

    A kézméretem egyébként 18x9 hozzávetőlegesen. A Kana v2 valószinüleg nem a tökéletes egér mert furán fogom (~45 fokban elforgatva balra, de a kezem rajta majdhogynem egyenes, kb mint mikor valaki a billentyüzetet forgatja be a gombok/ujhosszai miatt) és finger/claw hybridként hogy így hol ugy mozgatom fel alá. Annyi biztos még hogy az oldalsó gombok ebben a pozícioban számomra használhatatlanok voltak mindig is, egyszerűen túlságosan kimozdul a benyomásától az egerem emiatt csak passzív dolgokra használtam nem volt sose érdemleges bind rajtuk. Nem mellesleg egy 20x20 centiméteres terepen használom az egész egeret úgy hogy közben erősen támaszkodok a könyökömön, ezt sem tudom mennyire normális de a sok youtube videó nézegetés után megkérdőjeleztem konkrétan azt is hogy hogy ülök a székben és az normális-e :DDD Persze lehet hogy a legtöbb teszt FPS játékokon folyt és amiatt voltak ennyire hyper-aktívak a formák a videóban az egér pakolgatással, minden esetre számomra meglepő volt hogy én kb max csuklóból mozgatom és nagyon ritkán emelek rá és pozicionálom ujra.

    A Finalmouse Starlight 12-vel szemezgettem még de ahogy láttam ez valami nagyon limitáltan kiadott sztori és csak 100k körül találtam viszonteladókat ebayen.
    Köszi mindkettőtőknek, amint megjön a Pwnage meg sikerült megnyomogatni a többit is írok hogy mi lett végül a sorsa. :R

    [ Szerkesztve ]

    Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.

Új hozzászólás Aktív témák