Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz geprombolo #94283 üzenetére

    "az egérmutató pontossága fontosabb, mint valami géming fícsör."

    Kb. felsoroltad az egyetlen gaming fícsört az alacsony tömeg mellett. Meg a wirelessnél ott van még a reszponzivitás. Ezek alap dolgok.

    "beépített nem opció, csakis a cserélhető AA méretű ceruzaelem"

    Ennek oka is van? Mert eléggé leszűkíti a lehetőségeket, tipikusan nem gyenge komponensről beszélünk, ami egyébként sok év múltán cserélhető.

    "Imádná, ha a vevőegysége nem lenne akkora, mint egy korabeli pendrájv"

    2018 óta léteznek "értelmes" wireless egerek, szóval a releváns modelleknél mindig is a nano dongle volt a de facto sztenderd.

    Kéne az a pontos kézméret és fogás, mert ilyen LX7 formájú lapított banánt nem igazán tudnék neked mondani, olyat meg pláne nem, ami pénzt is ér.

    Látatlanban azt mondom, hogy Logitech G305 vagy Razer Orochi V2, és ha nem kifejezetten az előbbi fogását keresed, akkor az utóbbi egyértelműen jobb választás. Mindkettő AAA-s Energizer Ultimate Lithiummal ajánlott. A Logi 82 grammos lesz a gyárilag megadott 99 helyett (nagy diffi, egy kis galacsin alufóliát raksz a foglalatba, hogy érintkezzen; tökéletesen bevált módszer), a Razer meg 66 (itt van natív AAA slot is, de súlyponteltolás miatt lehet használni itt is a galacsin + AA slot módszert).

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák