Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Evil Snowman

    őstag

    LOGOUT blog

    válasz HDAdriano #89647 üzenetére

    Teljes mértékben megértem a problémát, sajnos minden gyártónál fordulnak elő jobb és rosszabb szériák.

    Én először 2020 közepén vettem itt HA-n használtan egy fekete Viper Ultimate-et, amibe nagyon sok órányi Warzone-t, CS-t és LoL-t "bele masszíroztam". Kaptak mind a fő gombok, mind pedig az oldal gombok rendesen, de semmi probléma nem volt a gombokkal valamint az egérrel sem összességében.

    Utána megjelent az Orochi V2, amit kb instant megvettem, amint itthon elérhetővé vált (2021.07 hó), szóval szerintem az még a korai batch-ek egyike. Kapott az is rendesen, semmi baja. Időközben a korábbi fekete VU-t eladtam HA-n.

    Aztán pár hónapja valamiért elkapott a gépszíj és kitaláltam, hogy az összes itthon elérhető színvariánsú Viper Ultimate-ből kell egy-egy darab. :DDD

    A Quartz-ot a párom használja munkára, böngészésre, játékra, minden probléma nélkül. Jómagam a CP 2077 edition-t csak kibontottam megnézni, kicsit nyálat folyatni rá, aztán ment a többi CP 2077 tematikájú relikviáim közé szépen elcsomagolva. Napi használatra a ismét egy feketét fogtam be, annak sincs semmi baja, a Mercury meg pihen a dobozban amolyan biztonsági tartalék funkcióban.

    Ezek mellett laptopnak egy Razer Book 13-at, billentyűzetnek egy Blackwidow V3 Mini Hypersped-et, otthoni fülesnek egy Kraken Tournament Edition-t, míg utcára egy Hammerhead True Wireless X-et használok. Ezen felsorolt cuccok közül, egyiknek sem volt eddig (kopp-kopp) semmi baja, egyedül a Kraken TE most kezdte el "levedleni" a pántjáról ezt a baromi vékony műbőr bevonatot.

    Szóval a mondandóm lényege nem az, hogy most itt felsoroljam, hogy milyen cuccaim vannak; hanem hogy egy rossz széria alapján levonni egy konklúziót, hogy az adott gyártó minden terméke rossz, ezért másnak sem ajánlod, nem szerencsés.
    Nyilván szólás szabadság van, mindenki olyan véleményt formál amilyet akar, meg amúgy sem vagyok Razer részvényes, hogy tíz körömmel védjem a mundér becsületét, mert valóban voltak/vannak rossz konstrukcióik. :DDD

    A problémád akkor gondolom kb ilyen jellegű, mint ezen a videón: (15) Razer Viper Loose LMB Problem - YouTube

    Ennek kapcsán arra tudok tippelni a megnézett disassembly videók alapján ( [link] , [link] ), hogy ez a két stabilizáló pöcök (de abból is inkább a hátsó)

    vagy az "ágyazatuk" (amibe bepattan a két hátsó pöcök)

    kopik ki.

    A két hátsó pöcök alatt van egy-egy feszítő rugó, amelyekről kétlem, hogy az általad jelzett problémát okozhatják, azok inkább a kattintáskori mushie (nem is tudom mi erre a megfelelő magyar szó) érzését okozhatnak, ezért vannak akik ezeket a rugókat a vétel után instant eltávolítják.

    Mivel nyilván garis az egered nem javasolt a házi barkács; amolyan hasznos infóként osztottam meg, hátha valami vállalkozó szellemű fórumtárs kedvet kap egy kis barkácsoláshoz a saját egerét érintően.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák