Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #51037440

    törölt tag

    Sziasztok!

    Az utóbbi egy évben úgy látszik már a 2. Genius Gila egér kezd tönkremenni a kezeim alatt (az elsőnek a gombjai, a másodiknak a vertikális érzékelése megy szépen lassan tönkre), hiába kímélem és figyelek rá. :/ Nem csapkodom, nem lepem be kosszal, odafigyelek a kábelre, etc. Lassan lehetséges az egérváltás, így ehhez szeretnék tanácsokat kérni! Merre nézelődjek, milyen márkák után érdeklődjek, vannak-e konkrét típusok, amiket érdemes megfontolni? Esetleg az alábbi leírást figyelembe véve vannak-e olyan egerek, amikre ráillenek az egyes pontok? :)

    Hogyan használom a mostani egeret?
    - Szimpla netezésnél és egyéb teendőknél az alapvető gombokat használom csak, jobb és bal egérgomb, valamint a görgő.
    - MMO-knál már makrókat használok, mert a skillek és kombók elsütését jelentősen leegyszerűsítik. (Ha a játék ezt nem engedélyezi, akkor szimplán csak 1-1 skillslotot feleltetek meg egy-egy programozható gombhoz.)
    - Egyéb játékoknál igény szerint, ha a játék nem szorul rá a makrók használatára akkor nem is vesződök vele.

    Hogyan használnám az új egeret? Mik az elvárásaim vele szemben?
    - Tudja a fenti pontokat teljesíteni. Nagyon kényelmes számomra a Gilában, hogy egy-egy gombhoz konkrét alapvető OS parancsokat is meg lehet adni, vagy akár több billentyű közel egyidejű lenyomását is.
    - Legyen rajta több programozható gomb. A Gilából és annak használatából kiindulva minimum 6 jólesne. :D
    - Legyen kényelmes a használata, ergo ne egy szögletes kockát kelljen szorongatnom elérhetetlen/kezelhetetlen gombokkal. Egyéb igényem ilyen téren nincs, úgyis megszokom egy idő után az új eszközt. :D
    - Ne legyen túlzottan drága! ~15k Ft-ot szánnék rá maximum, de ha az égről is lehozza a csillagokat, akkor ez az összeg lehet több is.
    - A gyors beszerzés miatt előnyben részesíteném a hazai, bolti vételt, csak kivételes esetben fordulnék egyéb megoldás (pl.: eBay) felé!
    - És ami a legfontosabb: legyen hosszútávon strapabíró! (Manapság a különféle perifériákkal kapcsolatban sajnos pont az ellenkezőjét tapasztalom... Nálam a jó élettartam a 3-4 év, nem az 5-6 hónap... :( )

    Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget! :)

Új hozzászólás Aktív témák