Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Locutus

    veterán

    Hozattam ikeaföldről egy Mionox NAOS 7000-t a döglődő MS-3 helyett.

    Egyelőre annyit tudok mondani róla, hogy... más. Az MS-3 kicsit masszívabb, jobban össze van szerelve, halkabbak a gombjai, és a kisujjnak is van támaszték rajta. Szóval ergonómiailag nekem az 10, így a NAOS 7000 csak 9 pont. Amúgy hasonlóan nagyok.
    Belül... hát a NAOS 7000-ben ugye valami új optikai szenzor van, ami egyelőre semelyik másik egérben sincs. Máshol ódákat zengenek róla. Biztos fasza. Nekem az MS-3 lézerével se volt gondom. Amíg ment. Csak ugye az már másodszor döglött meg. Kicsit fura a NAOS-on, hogy nem látom milyen dpi beállításon vagyok. Az hogy az egéren nincs kijelző erre még ok, de hogy a szoftverben sem? Csak beállítok 3 szintet, aztán találgatok melyiken vagyok épp... Meg ennek nem gumírozott a felülete, csak sima matt fekete, és csúszós.

    Szal ez olyan 90%-a az MS-3-nak. De legalább működik :) Meg kaptam hozzá vejnemöjnenéktől egy sargas 320 egérpadot is ajándékba. Bár az egért saját surface analyzerje a Func 1030˘2 L-re is azt irja, hogy 100% pontosságot tud elérni rajta.

    Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html

Új hozzászólás Aktív témák