Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TomiLi

    addikt

    Ma haza jöttem, és amikor benyomom a gépet, felvillan a Logitech oldala, hogy írjak már véleményt a billentyűzetről (K360)
    Mondom OK!

    A pozitívumok, amik számomra tetszenek kb. két hét használat után.
    - magyar nyelvű kiosztás
    - kis kompakt kivitel, de mégsem érzem, hogy zsúfolt lenne. Ez főleg a gomboknak köszönhető, hogy nem egymás seggében vannak, hanem van köztük szünet.
    - A kurzor billentyűk elhelyezése! Ez nekem nagyon tetszik, mert hiába szűkös a hely, mégis egy picit el vannak külőnítve, így vakon könnyebb megtalálni.
    - egyelőre szépen működik a vezeték nélküli kialakítás

    Negatívumok:
    - funkció billentyűk lehetnének tagolva, mint régebben! Ezt úgy gondoltam, hogy az ESC lehetne feljebb, mint a funkció bill.-ek, és ez megint (lehet csak számomra) egy plusz pozitívum lenne, mert nem vagyok profi gépelő, és így néha eltévesztem a "0"-át, és "ESC"-et nyomok helyette (nagyon dühítő szövegírásakor, mert az eltűnik szépen ilyenkor)
    - A gombok lehetnének halkabbak, és a felületük pedig strababíróbbak. Nekem már a "space" bill. kezd kifényesedni. (általában a bal kezem hüvelykujja itt pihen...)
    - esetleg lehetne vezetékes kivitel is a nem megszállot, de "igényes" játékosoknak

    De ha már bele melegedtem, és ha lett volna hely, akkor még azt is megírtam volna, hogy mi lenne az igazi bill számomra.
    A fent említett javítások mellett, a méret maradhatna, de lehetne egy prémium kategóriás kivitel is belőle, ami első sorban az anyaghasználatra vonatkozna:
    Egy K360 egy k750mac kinézettel.... :B

    Bogyorisz

Új hozzászólás Aktív témák