Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz Throme #70263 üzenetére

    A Tesla Cybertruck formája volt az inspiráció, ez már a negyedik vagy ötödik réteg lehúzása arról az ötletről.

    Szegény csajszi kiadott érte több, mint 800 dodót és még karcos is, nem kicsit......
    (Nem néztem meg a videót, szóval lehet, hogy hülyeséget írok, de) dehogy adott ki érte pénzt, az influenszermarketinget láttad éppen működni. A custom világban lévő pénzmennyiség másfél-két évvel ezelőtt nekiállt bevonzani az elsődleges pénzre hajtó cégeket, ami előtte főként hobbisták terepe volt, akiknél a billentyűzet volt az elsődleges szempont. Ezek a cégek (tipikus a "hello we are a new studio from China" beköszönés Geekhacken) beletolnak egy rakás pénzt marketingbe és hype építésébe, akár a hobbistáknál megszokott 1 helyett 5-10 streamernek is elküldik a billentyűzetet a GB előtt, hogy megépítsék azt (a hobbistáknál megszokott visszaküldés helyett a billentyűzet jellemzően a streameré marad, és azt kezd vele, amit akar), hogy hype-ot generáljanak, és el tudjanak adni pár ezer darabot, és ezt a hobbistáknál megszokott évente-másfél évente tempó helyett akár évente 4-5 group buy-t is tolnak.

    Ez persze alapvetően nem rossz, ha jól sikerül a billentyűzet vagy a nagy darabszámot kihasználva relatíve olcsón tudnak minőséget adni, például a Mr Suit fogadtatása meglehetősen vegyes volt, a customok terén újoncok imádták, a többiek húzták a szájukat, de azt mindenki elismerte, hogy a gyártási minőség a topon van. Azóta az Owlab tanult és fejlődött, a Springre már mindenki elismerően bólintott, másik példaként a Mode Design is a meh → not bad → promising utat járja be, vagy a nemrég az Angle-lel piacra lépett Vertex már eleve jónak néz ki.

    Nos, a Cyberboard mögött álló Angry Miao nem ilyen, ők kitalálták, hogy prémium gyártók lesznek, és mivel ők prémium gyártók, hiszen kitalálták, hogy azok lesznek, ezért érthetetlenül túlárazva adják a billentyűzeteiket, hiszen ők prémium gyártók, miközben egy tényleg prémium TGR vagy Keycult is olcsóbb náluk.

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák