Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz cc42 #53157 üzenetére

    Mennyire olvasható sötétben illetve milyen minőségűek a keycapek?
    Háttérvilágítás nélkül még világosban is nehezen, háttérvilágítással tökéletesen.

    Közepes vastagságú doubleshot PBT, mainstream vonalon ezt a szintet csak a Ducky One 2 RGB (abból a US/UK/DE változat, a magyar változat rosszabb) és a Razer Huntsman TE hozza, valamint a kiegészítő PBT kupakkészlet megvásárlásával a Corsair, az összes többi gamer és nem gamer csoda erőteljesen futottak még kategória ezekhez képest kupakminőségben. A készen kapható billentyűzetek mezőnyében a Varmilo és Leopold modellek verik meg minőségben, de azok nem világítós kupakok.

    Vagy tudtok esetleg jobb ajánlatot 150$ körül?
    Jobbat nem, hasonlót igen: Ducky One 2 RGB Mini/TKL, Razer Huntsman TE, Varmilo VA68M/VA69M/VA87M/VA88M, Leopold FC660M PD, de ezek egyike sem hotswap és vagy kisebbek, vagy nagyobbak, de nem az ALT-hoz hasonló a klasszikus 65%-os formát hozzák.

    EU-s raktárról ennyiért nagyon jó áron van az a billentyűzet (és a CTRL is), mivel ez áfás ár és így is sokkal olcsóbb, mint az amerikai raktárról (150 USD EU raktárról ingyen szállítással, 180 USD amerikai raktárról, amire még szállítási költség áfa is rájön). Most vagy akcióznak errefelé egy kövéret (fejhallgatókat néztem, ott is hasonló a helyzet), hogy beinduljon az EU raktár, vagy éppen most söprik ki, hogy megszüntessék.

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák