Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Supatron

    csendes tag

    Sziasztok!
    Új billentyűzetet keresnék, de tanácstalan vagyok, hogy mit vegyek.

    1.Mekkora összeget szánsz rá? 30-45k HUF környéke.
    2.Használt szóba jöhet? Inkább újat szeretnék.
    3.Milyen billentyűzetet használsz most? / Miért cseréled le? Jelenleg egy Drevo Gramr 84 gombos billentyűzetet használok, a csere oka az, hogy pár gomb nem mindig érzékeli elsőre hogy lenyomtam.
    4.Mire használnád a billentyűzetet? Kevés játék, programozás.
    5.Milyen típusú billentyűzetet keresel? (ollós, gumiharangos, mechanikus stb.)Mechanikus billentyűzetet keresnék(a jelenlegiben outemu(?) brown kapcsolók vannak), a jelenleginél jobb minőségű keycapekkel.
    6.Van konkrét modell ami tetszik? Nincs, de jó lenne ha EU-ból be tudnám szerezni.
    7.Milyen kiosztást szeretnél? ISO (magyar, német, angol stb.), ANSI (amerikai), JIS (japán, koreai stb.) A jelenlegi az ugye ANSI de igazából mindegy.
    8.Milyen méretű billentyűzetet szeretnél? (kell-e numpad, fn-sor, kurzorblokk, stb) Jó lenne valami kompaktabb billentyűzet numpaddel (de nem ragaszkodom hozzá minden áron)
    9.Extra igények (világítás, csuklótámasz, vezetéknélküliség, ergonomitás, programozhatóság, stb.) Extraként jó lenne ha világítana, rgb-t csak akkor szeretnék, ha gombonként állítható lenne a színe. Nem tudom igazából hogy mennyire extra igény még, hogy ha később le szeretném cserélni a keycapeket, akkor ne kelljen egyesével vadászni hozzá "speciális" méretű darabokat.

    A válaszokat előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák