Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CoctoPerkins

    csendes tag

    válasz Skullwipe #39293 üzenetére

    Hi!
    November környékén vettem az Fnatic Gear Brown billentyűzetet.
    ISO kiosztásút vettem (tehát ahol a helyén van a hosszú í és az ű a nagy enter mellett van).
    A kupakok minősége tényleg lehetne jobb, igen vékonyak, ráadásul nem is nehéz leszedni őket (szeszám nélkül sem nehéz).
    Lehetséges, hogy egyszer majd veszek kupakszettet a billentyűzetemre.

    1. kérdés: a linkelt kupak szett (Videó, Review, £39.95.) megfelelő lehet az én billentyűzetemre? A videón ha jól hallottam ISO szett is van, de az alábbi eltéréseket véltem felfedezni az enyémhez képest:
    a.) a jobb oldali Alt mintha kisebb lenne a kupak szettben (1,25-ös?), mint az én billentyűzetemen (nekem szemre egyforma a négy alábbi billentyűm: a két Alt és a két Ctrl, szerintem azok 1,5 egység méretűek)
    b.) a nekem meglévő bal oldali rövid shift úgy tűnik, hogy hiányzik a készletből (az talán 1,25 egységnyi lehet az én billentyűzetemen).
    c.) a fenti két megállapítás esetén a space billentyű mérete sem lenne jó nekem, az enyém szerintem ha jól látom 6, de legfeljebb 6,25 egység hosszúságú...

    Korábban linkelt valaki olyan membrános billentyűzetet + egeret 15.000 Ft körül, amin minőségi kupakok vannak és azzal érdemes turbózni a CM Masterkeys, illetve Cherry kapcsolós billentyűzeteket. Be tudja valaki újra linkelni ezt a kombót?
    Nem találom a linket, de gondolom ott is lenne eltérés az én kiosztásomhoz képest.

    2. kérdés: lehetséges, hogy esetemben az ISO kiosztás miatt (és ugye még itt lehetnek eltérések a szóköz és az Alt méreteknél) nem lehet ilyen egyszerűen kupakot cserélni? Pl.: nem csak a kupakok méretére, hanem a kialakítására (dőlésére, magasságára, nem tudom még mire) is kellene figyelni?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák