Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz ivana #23358 üzenetére

    & (#23359) kemotox köszi srácok :R Eltelt az első napom ANSI kiosztással. Az a tapasztalatom hogy ha az operációs rendszerben magyarra állitom a szövegbevitelt, akkor igazából nagyon minimálisan hátráltat a kiosztás változása, mivel ISO kiosztáson már ment a vakirás, igy nem zavar hogy nem az van ráirva a gombokra, mert oda se nézek. A hosszú i és ü betüket nem találom egyedül, olvastam itt hogy a hosszu i elövarázsolható alt+j-vel, ez tényleg müködik, van esetleg valami kombó a hosszú ü-re? :)

    Ez egyébként annyira nem is zavaró, egyetlen zavaró dolgot találtam, mégpedig a speciális karaktereket, ugyanis azokat nem tudom vakon az ISO kiosztásban sem, ANSI-n pedig ugye más van a keycap-ekre irva, igy a spec karaktereket vadászni kell :D kivéve ha átálltom a bevitelt ANSI USre amikor spec karaktert akarok irni :)) Shift + Bal Alt-al viszonylag gyorsan lehet váltogatni szerencsére a beviteli nyelvet :)

    Szóval a kiosztást tekintve eddig összességében jó a tapasztalatom, igazából ugy veszem hogy egy plusz feature-t kapott a billem, mégpedig hogy az eddigi vakirásos magyar bevitel mellé választhatok US ANSI bevitelt az OPrendszerben ha úgy látom jónak :)

    Más: red kapcsolós Corsair K70-hez vettem WASD oringeket, pár billentyüre tettem kéket, párra pirosat, a legtöbb billentyüt pedig oring nélkül használom. Jelenleg a kék (0,4mm / 40A-R) a kedvenc, a második a piros (0,2mm / 40A-L) a második, és a legkevésbé favorizált az oring nélküli gombok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák