Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tenken

    őstag

    válasz kristof123 #11659 üzenetére

    (#11659) kristof123:
    Szerintem nézd meg hátha van valami helyi boltban is először. Ha nincs, akkor utánvétesen esetleg küldök egy szettet, de akkor arra rámegy posta is. Vagy meg lehetne próbálni aprón egy csoport rendelést tényleg, és akkor féláron már nem sok posta mellett sem.

    (#11660) birno:
    Itt a képed. Hangot egyenlőre nem ígérek. Viszont az az út állítás ami érdekel szerintem simán megoldható. Annyi, hogy akkor (meg amúgy is) az összes gombot érdemes meggyűrűzni, mert változik a magasság. Ez a 1,5-ös méret amit vettem az ahol már nem változik a magasság. Kisebbet ki sem próbáltam, magasabbat meg nem szerettem volna.
    Eladáshoz annyit, hogy szerintem az ártól függ. Ez nem az a cucc amiért mindenki kapkod, de ha valamennyi bukást bevállalsz, akkor fel fognak rá figyelni akik szóba jöhetnek. Ha áron hirdeted valószínűleg rajtad marad.

    (#11662) bencze:
    Most gyűrűztem meg az egészet. Direkt tettem kettőt egymás mellé, de semmi érzésbeli különbséget nem tapasztaltam. Simán jó a kékre ez. Nekem nem hiányzik, hogy regisztrálás után még lejjebb nyomhassam. Anyagra csak ez van, ezt kérdeztem. De jó ez.
    Szerintem érdemes elmenned. Ha tudod vidd a bill-t is és próbálgasd meg őket melyik a legszimpatikusabb. Egy nagyon korrekt öregember az eladó.

    [ Szerkesztve ]

    "Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente

Új hozzászólás Aktív témák