Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SRII

    őstag

    sziasztok, nem is tudtam van ilyen topik, na akkor meg is kezdem a misém..
    Volt egy (első autóm!!) suzuki Jimmny 4x4 telepjárom, (még mielőtt kritika érne , benzines volt és nagyon nagyon szerettem, elment minden hol ahol egy 3x annyiba kerülő Ford vagy Toyota nem!! (gondolom a rövid tengelytávnak köszönhető) kanyar vissza, sajna el kellet adnom mivel már sokat evett és már nem erdészként dolgoztam, így be szerettem volna cserélni egy audi a4 kombira vagy egy sima sedánra, elmentem én minden hova, Kaposvár, Keszthely, Pécs, de sajna egyik kereskedőnél sem találtam audit ami nekem jó lett volna vagy nem vették volna be a telepjárom, így elmentem egy Suzuki szalonba, és ott az igazgatóval személyesen tárgyalva úgy jött a dolog hogy Suzukit csak Suzukira aszt kész, na el is kezdődött a dilemma, az autó 9 éves-sokat eszik-és már az alvázát is, úgy mondjam nem kíméltem, mindenképp váltani akartam, így hát sok gondolkodás után egy Suzuki Swift II GS re esett a választás, hát MIRE másra....
    ez az autó egy csoda, igénytelen de még is kényelmes, A-B pontba elvisz, és még kényelmi funkciók is vannak benne, keveset eszik és a szine na na BORDÓ!
    Nincs vele semmi bajom de úgy döntöttem hogy meg akarok állapodni egy olyan autónál amit szerettem volna mindig is, egy audi a4 2005 évjárattól kombi vagy sedánt, most az autóra havi 30.000 fizetek, már 5 éve megvan, és és ugy vaciláltam hogy ennyiért egy olyan autóra is fizethetnék amire vágyom és ami mindig is kellett, jó család miatt hogy nagyobb, meg hát szertnék is egy audi tulaja lenni amit 10 év mulva is örömmel mosdatok az udvaron.
    Az a kérdésem hogy mik a tapasztalataitok az audik terén vagy biztos hallottatok pár dolgot róluk, 1.9 tdi akarok venni mert kevesebbet eszik, vagy legyen benzines,? szerintetek becserélnék a Suzukimat?(gondolom ez attól is függ mennyi van még vissza a hitelből és hogy milyen állapot stb stb), persze használtan szeretnék venni jó alaposan utánajárva, megbízhatók? jó lenne családias környezet és a tágas utastér miatt? egyszerűen ez a típus tetszik , minek fizessek és hajtsak olyant ami nem tetszik, valahogy nem érzem ezt teljesnek hogy nem azt fizetem amit szeretnék.
    Ti vagytok így? mik a tanácsaitok?

    pl: autó: [link]vagy hasonló..

    [ Szerkesztve ]

    Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!

Új hozzászólás Aktív témák