Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • latyak17

    tag

    szevasztok srácok két dolog miatt írok vszeg kisregényt ugyh akinek van ideje olvasson..:D

    Első: Ma reggel 9:00 környékén sms-t kaptam a banktól de meg sem lepődtem hisz minden hó 1. kapok pénz a számára... eltelt két perc majd ujra csengett a telefon.. mondom WTF?! miez a nagy forgalom, megnézem először nem is lettem figyelmes csak az átutalt összegre.. Közl: kárvisszatérítés MFK-... ohh mondom hát miez?:D hétfőn volt kárszakértő kedden 12:00 kor megmondtam neki h a számla nélküli kifizetést választom, ma meg péntek és itt a pénz.. wow :D hát igen az ember azt hinni hogy csücsülnek rajta aztán mégse.. annyira feldobta ezt a borús napot hogy lemosatom a kocsim :D :Y

    Második: nyári gumit akarok venni 4db vadonat újat, nem használtat, nem régit, nem suzukiról, nem bmwről.. nem most elhatároztam hogy megveszem és akkor egy ideig nem lesz gondom rá, úgyis amennyit én bele fogok tenni a kocsiba nyáron a kerék ideje előbb lejár, mint hogy a felülete elkopjon..

    ezen azoldalon (pontosítva 1. oldalon) nem olyan messze van 2 féke akciós HANKOOK gumi (K110 és K425) én eddig 110ért voltam oda, de miután árban kb 800 ft eltérés van inkább a 425 felé hajlok és el is mondom miért: jobb esőben és jobb fogyasztásban ahogy a mellékelt ikonok is mutatják, nos több oldalon is megnéztem rosszat egyikről sem írtak.. bevállalható a K425 ilyen áron? IGEN V NEM ha lehet indokkal ha van :)

    Köszi :)

    METABOND olaj, olajadalék, üzemanyagadalék forgalmazása !

Új hozzászólás Aktív témák