Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • freeknight

    őstag

    válasz MarioAna #173472 üzenetére

    600k-ből szerintem ne nagyon akarj felső-középkategóriás autót venni. Ennyiért még G Astra sincs nagyon normális, és Lacetti is kevés van. Inkább ezek is 800k-től felfele indulnak a normálisabb darabok.

    B Vectra az tipikus dzsipó-mobil, szerintem a hazai kínálat 97%-a a kezükben van, a műszaki állapotukat ehhez kell mérni. Mindenképpen kerülném a típust.

    1-es Octavia jó lehet, de ezt mindenképp valami sdi-vel (amivel menni nem fog), vagy valami tdi-vel nézném, de ez utóbbiak azért drágábbak ami normális. B5 Passatból is csak a nagyon alja van 600 alatt. És mivel ezek is már 20 éves autók, a rohadásra nagyon oda kell figyelni.
    Ezért én mindenképp minél fiatalabb típusokat céloznák meg, G Astra nagyon jó (F-et hanyagold), vasaló Swift, vagy Fabia 1.9 SDI-vel, esetleg egy Cordoba, Toledo vagy Golf. Ezekből azért kis szerencsével ki lehet fogni ilyen szűkös keretből is jót. Én még ránéznék pár Lacettire is, én is azt hajtok most, bár szerencsém van, mert apától örököltem, úgyhogy karban van tartva. A vállalhatóbb típusok ott is 800k-1M között vannak, de ki lehet fogni jót.

    Arra is gondolj, hogy az okmányirodában is ott kell majd hagynod kb 60 ezer forintot, illetve egy olajcsere és teljes vezérléscsere is kelleni fog azonnal (az ilyen árkategóriájú autók gazdái nem arról híresek, hogy eladás előtt költenének erre), ez is benne lesz 70-80 ezerben egy szíjas autónál.

Új hozzászólás Aktív témák