Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Declare

    őstag

    válasz Tom1939 #173421 üzenetére

    Nem ertem, miert nem veszitek figyelembe, hogy az az Astra, amit kaptal 2005 ben az egy környezetszennyezö, lomha, fapad izé a mostanihoz kepest. A kutatas es fejlesztest fizeted meg, amiert ma beülsz egy Astraba es a telod rakapcsolodik a multimediara es onnan navigalsz, miközben beszelsz full jo minösegben a kihangositon....+led lampa, masszazs üles, szellöztetessel, vezetestamogato rendszerek = biztonsag.... es persze porba van alazva, ha nem ultrakönnyü a karosszeria, kopog a müanyag vagy nincs 100 on 7 masodperc alatt, miközben persze nem szabad üzemanyagot se fogyasztania....

    Mellette az a rengeteg villamos auto, ami most jön, az szerintetek hogy lett? 1-2 eve valaki kitalata, összedobott egyet es kesz? Elkepesztö mennyisegü munkaora es teszt van ezek mögött a fejlesztesek mögött es ezt kell megfizetni.

    Persze attol meg a lehetöseg adott, ott a Dacia pl, ahol megkapod a puritan anyagokat, puritan designt es csak az elöirasoknak megfelelö biztonsagi dolgokat. Lehet azt is valasztani, de a vasarloi igenyek es a joleti tarsadalom abba az iranyba megy, hogy "okos" vw polo kell az embernek 7 fokozatu dsg valtoval, napfenytetövel, ami magatol beparkol ket auto köze.

    A lakasarakon miert nem hüledezünk akkor? Na ott tenyleg semmi nem valtozott mondjuk 2005 ota, söt öregebb lett a lakasod, de megis Bp-n most 2x többet er...csak ugy.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák