Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Declare

    őstag

    válasz footy #137063 üzenetére

    Azert ha statisztikazunk, nezzünk eladott darabszamot is :) A "Germanok" picit több autot gyartanak es adnak el mint a lexus. Azoknal is azert leginkabb a bazi nagy mennyisegben gyartott 2 literes dizelek körül szokott lenni egy egy evjaratban/szeriaban hiba. Benzines lexus 2005 töl a mobile.de n van 550 db talalat :) csak bmw böl es csak 320 bol ugyan csak 2005 töl van 14,5k talalt :D igy azert könnyü kevesebb remtörtenetet talalni a lexusokrol :) (ezzel most nem azt mondom, hogy nem ismernem el, hogy alpbol jo autokat csinal a lexus...csak azert na :)

    Lexusok meg ugy altalaban a japanok nekem nem jönnek be, a belsejüktöl kifejezetten kivagyok...de ezt mar beszeltük. Ami szep az az uj NX vagy RC azok klasszak mondjuk kepek alapjan.

    Meg ami most nekem nagy meglepetes az a Jaguar F pace :Y volt szerencsem most egy olyanhoz, hat az nagyon franko. Nem egy hivalkodo orias dömper, jol nez ki, igenyes, szep....nekem pl suv kategoriaban az most egy favorit.

    (#137066) runner 125 egy szep e92 330d / 325d t el tudnek viselni nagyon....de a sima e90 az nem egy szep auto es az f30 se az igazi nekem.....na de majd most az uj 3 as bömi, csak figyeljetek :P :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák