Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ewyn

    csendes tag

    válasz membrandj #93955 üzenetére

    membrandj
    dannyl

    Köszönöm mindkettőtöknek :)

    Akkor ha jól szűrtem le, az alap setup sem volt rossz, csak azt kell eldöntenem, hogy mit akarok csinálni, mennyire akarom majd húzni a gépet. Anno foglalkoztam vele, de teltek az évek, munka meg egyebek és sem igény se idő nem volt rá egy időben, aztán most, hogy megint elkezdett érdekelni, a meglévő gépre már nem akartam pénzt költeni.

    Azért még átgondolom, mennyire akarok ezzel foglalkozni, megéri-e a pénzt.

    Lehet tényleg az az ésszerű megoldás, hogy beruházok egy jobb alaplapra (pl. ASUS MAXIMUS VII RANGER, amit dannyl említett), viszont csak egy i5 4590k vagy 4690k procit dobok rá, a különbözetet meg 980-as kártyára költöm inkább, aztán ha valamilyen oknál fogva hihetetlenül nagy szükségem lenne egy i7-re meg tuningolnék akkor még vehetek bele, úgy is ugyanaz a foglalat és akkor majd költök jobb hűtésre, stb. Így a lehetőség is adott, de nem költök fölöslegesen előre és árban közel ugyanott leszek

    Foglalatról jut eszembe, az LGA1155-re való CPU hűtő kompatibilis az LGA1150-es foglalattal is?

    PSU-ra visszatérve kicsit, van értelme 80+ Gold/Titanium minősítésre pénzt szánni, vagy annyira nem lényeges? A legtöbb PSU, amivel szemezek helyből bronze vagy silver, a gold/titanium viszont nagy ugrás árban és nem látom, hol térülne meg nekem.

Új hozzászólás Aktív témák