Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Crias

    senior tag

    válasz gaborvig #6783 üzenetére

    Igazából? Majdnem mind1 lenne. Viszont most az Intelt javaslom mert mind a 2 változatot jobb vételnek tartom.
    A h61mU3/S3-on van 4db 2.0 meg 2db 3.0.
    Esetleg az újabb chipset-es lapokból még ez az ami jó lehet.
    ASROCK H77M ~22,5k, ebben ugyanúgy 2db 3.0 van hátul de van rajta egy csatlakozó amivel 2db usb3-at még előlre is ki tudsz vezetni. (Továbbra is feltételezve hogy a vga-n meg procin kívül mást nem raksz az alaplapra). Ebbe 4 memória modult is rakhatsz, míg a h61-esbe csak 2-t, ami igazából nem hiszem hogy érint a 32bites win miatt.

    Ha belefér azért én a jobb minőségű házat javasolnám előlapi panellel ha nem akkor a Vaya value is jó azon alapból van 1 előlapi usb3 meg még1 usb2. Ebbe 27cm-es vga szerelhető amit ajánlottam az ~25cm-es szóval belefér.
    Sőt a 2 ajánlatot ami gyakorlatilag a megadott keret 2 véglete, mixelheted is mert az i3-2120 is még elbír a gtx-560-al, szóval kedved szerint variálhatod még az alkatrészeket.
    Viszont amit kihagytam az a házhűtő az egy
    CLR Arctic Cooling F12 Pro vagy CLR Arctic Cooling F12 Pro Pwm ~1k darabja, hátra mindenképp ajánlott 1-et rakni a Vaya Value-hoz, 1-et meg adnak előlre, azt viszont nem tudom hogy ez mennyire lesz hangos vagy halk.
    A Shinobi-hoz ha minden igaz 2-t adnak, legalábbis én azt olvastam ki ebből a tesztből. Egyébként ide is ajánlott venni, minden házban legalább 1 legyen elől és 1 hátul különben gubanc lehet.

    Frontpanel belső Delock-tól is van kicsit drágábban.
    Hátulról előlrevezethető frontpanel
    ~3,5k mind2.

    Crias

Új hozzászólás Aktív témák