Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • IreN!CuS

    őstag

    válasz GLOCK34 #4475 üzenetére

    Még mindig ott tartunk,hogy van valami amit ki szeretnék próbálni.Lehet nem jó lehet csalódni fogok lehet nem fog tetszeni lehet bukni fogok rajta stb stb.Ettől még szeretném kipróbálni -meg hwn tudtommal csak bukni lehet :) - és szerettem volna 1-2 dolgot megtudni.

    StLui mint belső szemlélő kb(megnéztem giannis pmeket) 2007.09 vettem a 6750 -és ha érdekel egy jó kis barton 2500ösöm volt epox lapban- ,akkor az Intel-t szerettem volna kipróbálni és nem is csalódtam benne.Mellesleg nem is emlékszem abból az időből AMD-s ellenfélre -vga fronton sem 8800gts vs 3870(?)-.De én is jót röhögtem a hszeden ;) Azért mert nem szeretnék asrockot sznob vagyok?Intel+nV párosom van és AMD fanatikus vagyok,dud :W ezt a sok szart amit leírtál....

    balpis asszem leírtam,hogy sokkalom a ~10 k felárat a NOCTUA NH-D14-ért főleg az utolsó PHs teszt után.
    Ram-ra sem véletlen kérdeztem rá értelemszerűen nem veszek feleslegesen 1866/2133as ramot.Azt is leírtam miért gondolkodtam

    Crias A tápokból is azért írtam a kelleténél nagyobbat,mert lehet lesz 78xx-es vga későbbiekben,meg szeretném ha esetleg váltók másra ne keljen tápot is cserélnem.Leírtam,hogy a mostanival is annyi bajom van,hogy nem leehet normálisan elrendezni a kábeleket.

    Az Alpenföhn Brocken tesztet köszönöm.

    [ Szerkesztve ]

    Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

Új hozzászólás Aktív témák