Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • robber4

    tag

    Sziasztok.

    Szeretnék segitséget kérni gépösszerakásban ide irányitottak engem.Van egy két cuccom amit ha lehet megtartanék benne.A cél a bottleneckek elkerülése,fps droppok egyszóval a jó teljesitményt kitudjam maxolni.


    1. Mire fogod használni a gépet? Ha játékra, akkor multiplayer, vagy inkább singleplayer játékok? Elsősorban mely játékok? A gépet játékok használom.fps multiplayer játékokra főként de néha single player gamek is vannak.Pl.Pubg,warzone2.
    2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
    Gépház maradna ha belefér minden.MSI Mag forge 100m a tipusa.A proci hűtőt is megszeretném hagyni ha lehetne annak a tipusa.Arctic freezer 34 esport duo.Plusz a táp is maradna.: Gigabyte 750W 80+ gold.
    3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
    Amire szükségem lenne az egy: Ryzen 7 7800x3d processzor.VGA:Az egy AMD rx 6800xt avagy egy 7800xt amelyik jobban paszolna a procihoz.Alaplap egy MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI ha megfelelő és beférne a gépházba.Ramok pedig ajánlottak egy G.SKILL 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Trident Z5 NEO AMD EXPO-t.Továbbá ehez lenne szükségem egy új monitorra is ami megfelelően kimaxolná a gép teljesitményét is.Egy 240hz-s monitorban gondolkodom 2K-ra. a keret erre 300 euró körül lenne .
    4. Mennyi a kereted rá?
    Keretem erre meglenne a leirtak alapján.
    5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat?

    Új lenne a monitor. Monitor akár lehet FUll hd is de 240hz legyen.

    +1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél? Nagyobb értékű komponensekből mehet-e használt, vagy mindenből bolti új kell?
    Szeretnék egyértelműen teljesen új bolti dolgokat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák