Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Statikus

    senior tag

    válasz ekkold #14350 üzenetére

    Hát nem csak berohantam az üzletbe és levettem a polcról a legolcsóbbat...

    Papír szerint többet tud, mint amit produkál.
    Hányszor kell még leírnom, hogy egy bejövő port van és egy másik porton van egy pc, új konfig, semmi extra és mégsem tud fele annyit sem, mint ami belemegy, mindezt 70% proci mellett.
    Ez talán nem nagy igény, ennyit egy 5000 Ft-os bármi tud kezelni, itt valami hiba van, vagy fizikai - csere - , vagy konfig - amit tudatlanságom miatt nem tudok kezelni.
    Megnéztem több konfig videot, olvastam számtalan konfig cikket, fórumot, egy alap konfig, amiben pár interface, bridge, dhcp van azért még megy nekem is, és mint látszik sikerült is életre keltenem, de valami nem oké, mert valamiért csak a bejövő sávszél kevesebb, mint 40%-a megy át a routeren.

    Na, akkor most megköszönöm az összes értelmetlen hozzászólást és okos tanácsot, ha valaki tud segíteni, találkozott már hasonlóval, ugyanilyen eszköze van de hibátlanul hasít, vagy bármi érdemi infóval tud szolgálni, azt szívesen fogadom.

    Kaptam több hasznos infót, segítséget, köszönöm is, de ne kelljen már leírnom minden csak az utolsó két kommentet olvasónak az előzmény 50 kommentet.

Új hozzászólás Aktív témák