Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • adika4444

    addikt

    válasz Mr Dini #14102 üzenetére

    Hali!

    1. Van a routerben sniffer funkció, esetleg azzal is megnézheted, az eredményt behúzhatod WireShark-ba vagy streamelheted is.
    Szerk: Közben felmerült bennem, hogy a nem kívánatos forgalmat a tűzfallal dobod el, vagy a szolgáltatások elérhetőségét limitálod? Mert a külső - hívatlan - érdeklődők okozhatják a jelenséget. Most benyomtam egy sniffer-t a backup 4G interfészre (most minden a kábeles DIGI-ről megy), és gyűlnek szépen az érdeklődők.
    2. HA már a 3. pontban írod a Hetzner-es DLNA-t, akkor esetleg rakj rá egy PiHole-t, vagy más DNS forwardert, és használd azt a router helyett. Anno nekem CF-fel sem jött össze a DoH.
    3. Szerintem az L2TP jó megoldás. Alternatíva lehet még az OpenVPN (MT-n ROS 6-ban még csak TCP) tap (ethernet, L2) módban.
    4. Hálózaton belül nem kell neki semmi extra, a forgalom el sem jut a switch-en túl a routerig, így szerintem out-of-the-box módon kéne mennie.
    5. Nekem 2019 nyár eleje óta megy hibátlanul. Akkor kezdtem bele én is, és ez volt az egyik első kérdésem. Topiktársak és a support szerint is rendben van.

    [ Szerkesztve ]

    üdv, adika4444

Új hozzászólás Aktív témák