- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
_BM_
senior tag
-
amargo
addikt
Szia,
Én végül a raiffeisen-t lőttem be (itt a feltételek kicsit erősebbek a premium gold 2.0, de cserébe úgy fest tényleg minden ingyen van rajta), megtakarításnak a cetelemről megfeledkeztem, de elég jó kamatot ad. Bevallom félek tőlük kicsit. Tudna írni róluk valaki? Mert akkor pár M oda raknék át.. a tájékoztatót átolvasva nem kell semmitől tartani van rá OBA. De aki legalább használja párhónapja és utalt is vissza, írhatna pár mondatot.
Ui lassan vásárolnék valamit a pénzből, ezért nem árt ha a következő fél évben likvid marad.
Köszönet!
[ Szerkesztve ]
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
axioma
veterán
Raiffeisen Premiumnal kulon kiemeltek, hogy akcios azonnali arfolyamu dev.valtas. Erre msot nezem, 2Ft-tal tobb devizavaltaskent az euro ara, mint ingyen kp-felvet, valutavalto, ingyen penzberakas eur szamlara... nem ertem, miert jo ez nekik.
De amugy nekem eddig mas bajom nincs a Raiff-fal, csak hogy nincs tul kozel az elso automatajuk, igaz nem is szamoltam azzal, hogy penzt fogok kp felvenni...[ Szerkesztve ]
-
axioma
veterán
Az alltam csak a berakas eveben jar. Tehat ha fel van fizetve az adott ev, akkor tobb alltam mar nem jar hozza.
Igazabol korabban kellett volna megosztani, meg azt is jo lenne tudni, pontosan hanyadik honapjaban vagy az ugyfelevednek, es jol ertem-e hogy eddig folyamatosan fizetted. Valamint nem mindegy az sem, mennyi annak a hitelnek a kamata (inkabb osszkoltsege), amit kivaltanal, es az sem, hogy van-e lehetoseg a tamogatott hiteltorlesztesre (pl. onsegelyezo pt., cafeteria), ami miatt nem erdemes megszuntetni. -
axioma
veterán
Legy szives pontosits, mert az ev csak kb. igaz, tobb okbol is.
Tehat:
- szerzodes ugyfelevenek kezdete (a nyitasin felul elso teljes befizetes beerkezte honapjanak elso napja), de igy a vegen mar egyszerubb, ha megnezed, hogy az eves kivonatod milyen nyito datummal van...
- pontosan mikor fizettel utoljara
- mikor fogod kivenni (tehat az aviso jott meg es venned ki, vagy az aviso-t lekested es most ujra kiutalasba kell tenni vagy felmondani)
Az utolso teljes honapig jar alltam, csak az a nem mindegy, hogy 30, 15 vagy 7.5% amit kihozol belole (bar a semminel mindenkepp jobb, de nezzuk meg, hogy mi a max. kihozhato -- a 3. es 4. negyedeves szabaly jocskan szivathat ezugyben).Hat regen a fundat fundas hitelbe nem lehetett torleszteni, de tudom hogy volt valami valtozas, azt azert felteszem te tudod pontosabban ha mar felhasznalasnal tartasz. Es az athidalosod is megvan mar 4 ev, ugye? Az abba fizetett toke is legyen alltamos.
Ja van ltp-s topik is, de a lakashitelesben minimum jobb helyen lennenk ezzel. -
axioma
veterán
1. meg mindig ha van futo szerzodesed, akkor megosztassal sokkal jobb ltp-t kapsz
2. ha nincs nyitasi akcio, akkor igen (fundanal egyebkent regen volt koveto szerzodesre, ma csak valami vicc kategoria, a tobbinel meg szokott mindenfele komolyabb megkotes lenni pl. soha nem csuszhat vagy lejaratig nem modosithato a szerzodes semmiben pl nem oszthato meg) -
Mercutio_
félisten
Bár már késő, de: A lejáró(ka)t meg kellett volna osztanod. Minimális díja van és a megosztott továbbviszi az eredeti "életkorát", azaz bármikor dönthetsz úgy, hogy kiveszed, mert már X+ évesnek számít. (X = eredeti LTP pl. 4/8 év)
Aktuálisra nincs tippem.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Kobe
veterán
Nyitasi dij kulonbozetet fog kerni a penztar, mindegyik szerzodesre.
Ha 5K-val nyitod es 20K-val fizeted akkor be fogja szedni a dijkulonbozetet.
Ha forditva csinalod, pl 20K ra nyitottal, es azt osztod meg 2*10K-ra akkor, vagy 4*5K ra akkor ott nem paraznak, mert egyszer mar megfizetted a 20K s modozat utani nyitasi dijat -
Kobe
veterán
Penztarfuggo. Van aki szigorubb, van aki nem. Otp pl csak akkpr enged megosztani, ha a megosztas ala eso adoszam a megosztani kivant szerzodes teljes futamideje alatt nem kapott alltamot. Pl ha te 2 eve inditottad, akkor akivel megosztanad, annak nem lehetett az utobbi ket evben ltp s alltam jovairva.
Erstenel nem tudom mennyire nezik, otp gecc ilyen szempontbol
Mercutio: attol meg be fogjak kerni a szamlanyitasi dijkulonbozetet. Nem ingyenkonyha, hogy turistaosztalyra fizetem a jegyet es az elsoosztaly kiszolgalasat kapom....
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest