Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tornas

    őstag

    Képek a nem is oly rég még "nagy sikert" aratott Gigabyte GE-C420A-C2 típusú 350 W-os tápegységről. Sajnos, idén áprilistól már nem igazán kapható sehol sem, pedig remek kis szerkezet ez az átlag user-ek legtöbbjének.

    Hűtéséről egy 120 mm-es Yate Loon D12SH-12 típusú, siklócsapágyas ventilátor gondoskodik. Bővebb infó a ventiről a "Tápventi csere topikban és annak összefoglalójában".

    A képen látható ventilátor címkéje azért olyan amilyen, mert le kellett róla vennem csapágyújrakenés végett, mert igencsak morgott alapfordulaton, illetve alig járt a kenőanyag hiánya miatt. Már a tápventik címkéjéből is kispórolják az anyagot, mert a régebbi YL ventinek sokkal vastagabb volt a címkéje és emiatt könnyebben voltak eltávolíthatóak.

    A táppanelon is látható felírások szerint eredetileg ez a táp egy FSP350-60GHN lehet, szerintem. Magát a panelt max. 500 W-ig tervezték.

    Supervisor IC-je a GR8313. Ez az IC eredetileg csak OVP-t és UVP-t támogat.

    PWM controllerje a BH0170A IC.

    A szekunder oldalon Teapo kondérok, a primeren meg egy OST figyelhető meg és mindegyike 105 Celsius-fokosak. Van benne varisztor is, így az egyszeri, kívülről jövő túlfeszültség kivédése garantált.

    Röviden ennyi lenne...

    "Az oroszlánbőr alól is kilátszik a szamárnak a füle."

Új hozzászólás Aktív témák