Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #59070464

    törölt tag

    Most cseréltem a gép belét, gondoltam cserélek tápot is. :)

    Jelenleg egy Seasonic S12II-430W-ost használok (teljesítmény miatt írom). Amit kinéztem magamnak: Corsair AX650 vagy Seasonic X-560 (mindkettő 41e)
    - Corsair mellett szól a 7 év garancia, a Seasonic mellett a név.
    - A Corsair nagyobb, aminél csak az jelenthet előnyt számomra, hogy a 20%-os terhelést később éri el, később kapcsol be a ventilátor (már amennyiben jól gondolja a józan paraszti eszem). Nem is vennék Seasonic után mást, de mivel megtudtam, hogy a az AX=X, így felkerült az igen szűk listára a Corsair is.
    Több pro/kontra nem igen van. Nem tudok dönteni. MárkaFANságot félretéve, ti melyiket választanátok és miért?

    UI: mivel most egy 430-as is elég, így az X-560-asnak is bőségesen elégnek kell lennie. Tudom, hogy csak plusz 4 ezer Ft az X-660-as, de ha lenne Corsair AX-ből kisebb, akkor valószínűleg az lenne a listán. Bár nem biztos, mert ha a nagyobb "tovább bírja" a ventilátor bekapcsolása nélkül, akkor inkább a nagyobbra szavazok.

    szerk: Enermax MODU87+ típusú tápot lehetne még idevenni. Azonban ha kapok ilyen árban 5 év vagy 7(!) év garanciával tápot, akkor bárki bármit mond, nem fogok azonos áron 2 év garis tápot venni. Ugyebár a MODU87+-ra ennyi jár. Egyébként meggyőzhető vagyok, viszont ezeket itt kő kemény tények.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák