Hirdetés
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Cooler Master topic
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobik
újonc
Hali!
Egy régi Samsung Galaxy S advance lecserélése vált időszerűvé.
Az új telóval kapcsolatos elvárásaim: Samsung, navigációt lehessen hang alapon, legalábbis úticélt megadni, illetve lehessen wi-fi hot spotként használni. A legolcsóbb érdekelne, ami ezeket tudja.
Lehet, ezeket az összes tudja, de nekem fogalmam sincs róla
-
jogle
csendes tag
Sziasztok!
Van jelenleg egy Samsung Galaxy S Advance telefonom CyanogenMod 11-el. A telefon meg van már több mint 3 éve és kezd szórakozni a kijelzője így arra az elhatározásra jutottam ideje cserélni. Egy új telefont szeretnék venni kártyafüggetlenként gyártói garanciával, itthon szeretnék venni telefont háha garanciális probléma adódik. Sokat használom a telefonon az Igo-t motorozás közben és Bluetooth-al össze van kötve a sisakkal. Ez mellett szeretnék futattni melette zenelejátszót, de a jelenlegi telefonnak nincs sok belső tárhelye meg nem éppen a leggyorsabb így ezt jelenleg nem teszem. Munkahelyen sokat telefonálok vele és fényképeket készítek munka végett. Játékokat is futtatnék, de nem igazán viszi a jelenlegi így ezen a téren nem nagyon vagyok otthon. Hosszú távra tervezem a telefont, mint elöbbről is látható a mostani is meg van már egy ideje. 5" környéki telefont szeretnék, melyet nem kell ilyen használat mellett csak napont egyszer tölteni, szeretném, ha a napot kényelmesen kibírná töltés nélkül. Amikor GPS-ként használom, akkor usbről kap tápot így az nem okozna gondot. Nincs különösebben kedvenc márkám, de a Sonykról nem túl sok jót hallottam, így azt kerülném. Csak Androiddal van tapasztalatom. A CyanogenMod-ot nem én tettem a telefonra, nekem nem jött össze, így ha lehet most sem kisérleteznék vele, ha nem muszáj. Árban úgy 80-100k között szánnék rá. Az is fontos szempont számomra, hogy lehessen hozzá kapni motoros tartót (nem tudom, hogy ebben tudtok segíteni vagy sem). Azt tudom, hogy a Samsung Galaxy S5-höz lehet kapni, de csak a neo-t láttam mostanság. Néztem még a Lenovo Vibe S1-et, ez is körülbelül azonos méretű így az S5 tartójának jónak kell lennie. Jelenleg nincs tartóm.
Előre is köszönöm a segítséget.
Üdvözlettel
Jogle -
Sk8erPeter
nagyúr
Ez az AMOLED-es beégési probléma teljesen változó, hogy kinél fordul elő, és kinél nem. Ez a probléma akkor is előjöhet, ha például rendkívül sokáig tartó böngészés során a fölső állapotsor állandóan változatlanul látszik. Leginkább tehát a statikus, nem mozgó/váltakozó részek beégése lehet elvileg veszélyes. DE nekem például már közelíti a 3 évet a Samsung Galaxy S Advance-em, ami szintén AMOLED-es, és ennyi idő alatt sem égett be eddig, pedig volt, hogy a kijelző elalvási idejét szándékosan meghosszabbítottam, aztán valamikor figyelmetlenségből jó sokáig úgy hagytam, GPS-eztem, böngésztem, stb., szóval lett volna elméletileg alkalma előjönni a beégésnek, mégsem tette. (A készüléket most cserélem le, de nem amiatt, mert AMOLED-es, hanem mert eljárt felette az idő.)
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
lezuvius #97593 üzenetére
Köszi szépen az ajánlatokat! Mindkettő elég meggyőzőnek tűnik, megnéztem mindkettőről a teszteket:
- LG G Flex2,
- Motorola Moto X Play,
már csak tudnom kellene dönteni a kettő között.Ebben még tudsz/tudtok picit segíteni?
Az LG G Flex2 tesztben említett akadozási paráiról a topicjában azt olvastam, hogy azóta megoldott kérdés, az akksi a Motorola esetében az erősebb, ahogy elnézem (LG: 3000 mAh, Motorola: 3630 mAh), az ívelt kialakítás az LG-nél jópofa, igazából mindkettő tök jónak tűnik, a kamera is elég jó mindkettőnél - legalábbis felületes ránézés alapján, meg ahhoz képest, amit egy telótól elvárok -, tudják az OTG-t, Band20-at, aztán nem tudom még, hogy hirtelen mit nézzek, és mi alapján tudna billenni egyik vagy másik felé a mérleg.
Szerinted/szerintetek? Köszi, ha még segítesz/segítetek!==============================================
(#97592) MittuDomain_:
Köszi neked is, Trére biztos nem váltanék, meg még van a hűségidőből Vodánál (ezért vagyok még megkötve), náluk a hűséget meghosszabbítani nem akarom (az oka: picit több, mint 1 éve csak csomagot váltottam, 2 év hűségidőt vállalva, készüléket nem váltottam, mert nem volt még aktuális; így a készülékváltási akció a 2 éven belül még bármikor járt volna, anélkül, hogy a hűségidőt újra meg kellett volna hosszabbítanom akkor, amikor úgy döntök, hogy váltok készüléket is (ez volt a korábbi közlés), most viszont kitalálták, hogy sajnos mivel a csomag, amiben vagyok, már kifutott, új jött helyette, adminisztratíve nem tudják kezelni a készülékváltást, tehát MÉGIS hosszabbítanom kellene a hűséget (az ígéret ellenére, miszerint csak simán váltok készüléket kedvezményesen, és kész), hát az anyjuk ***t, ezek fényében már csak azért sem fogom meghosszabbítani), így viszont függetlenül meg elég drága lenne.Egyébként egyik haverom a UPC-nél fizetett elő mobilcsomagra, korlátlan net jár hozzá, és eddig elégedett vele, vidéken sem volt még gondja a lefedettséggel, szóval agyalok rajta, hogy lehet, hogy a következő szolgáltató ők lesznek (már hacsak nem mondtok ellenük valami csúfat
).
==============================================
(#97602) Ryoo:
Köszi a választ neked is, az a helyzet, hogy relatíve sürgős a telefon, őszintén szólva a mostani Samsung Galaxy S Advance-emből picit már elegem lett.(Túl sok az idegesítő akadozás, custom ROM-ot felpakolva, root-jogokkal az összes fostalicska felesleges szutykot leszedve egy darabig jó, de aztán relatíve gyorsan elkezd újból akadni.) Szóval inkább nem várnék a vásárlással 1-2 hónapot.
-
anihun
csendes tag
Sziasztok!
Már kb. 3 éve megvan a Samsung Galaxy S Advance telóm és habár már "kissé" elavult még mindig működőképes, ezért nem terveztem lecserélni. Viszont most változott a helyzet, mert már negyedjére nem szeretném lecserélni az USB csatlakozóját, ami alkalmanként 5 ezer forint és mindig elromlik, annak ellenére, hogy szinte sose használom töltés közben a telefont.
Tehát a segítéseteket szeretném kérni, hogy mégis milyen telefont vegyek.
Árkategória: 30-45 ezer forint, nagyon maximum 50.
Használt vagy új: Mindenképpen újat szeretnék. Hol venném meg: Függetlenül, újonnan, gyártói garival.
Hosszú vagy rövid táv: Legalább 2 évig szeretném használni a telefont.
Mire használnád? Legtöbbször Spotify, Skype, Facebook, Ebook olvasásra, böngészésre és youtube videókra használom a telefont. Alapvetően beérem alacsonyabb teljesítménnyel, ez talán abból is látszik, hogy csak muszájból cserélem le a korábbi telót. Persze jó lenne, ha azért egy új telefonnál nem akadna az android rendszer, az alkalmazások könnyen betöltődnének. Játékra egyáltalán nem használnám, maximum olyanokat futtatnék, amihez nem kell különösebb teljesítmény. A legfontosabb, hogy gyorsan lehessen váltani az alkalmazások között és memóriában tartsa meg a telefon a dolgokat, pl ha olvasok egy könyvet vagy facebook beszélgetésben vagyok és szeretnék valamire rákeresni böngészőben, vagy zenét váltanék akkor ezek gördülékenyen menjenek. A kamera se túl fontos, mert nekem az S Advance kamerája tökéletesen megfelelt és szerintem most csak ennél jobb kamerával rendelkező telefonok vannak.
Fontos, hogy ne legyen Windows op rendszer, mert az valamiért nem jön be nekem, illetve androidból minél frissebb legyen rajta és várhatóak legyenek további frissítések. Valamint 5" -nál nagyobb ne legyen, ha lehet.
Összefoglalva az ideális telefon számomra: megbízható mind gyorsaság, mind olyan szempontból, hogy nem kell vele havonta a szervizbe rohangálni.
Eddigi hozzászólásokat olvasgatva a Doogee X5 Pro-t tetszett meg (habár az 1 év gari nem túl biztató), de legszívesebben egy Xiaomi telefont vennék (sajna 1 év gari itt is.. ), csak szerintem az nem fér bele a keretbe, ezért bármire vevő vagyok, ami ajánlott.Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Hocsika
tag
Sziasztok!
Sajnos végleg feladta a harcot a telefonom, ami egy Samsung Galaxy S Advance volt.
Helyére keresnék egy megfelelő telefont. Hosszú távra tervezném, illetve 2 gyerek miatt azért valamilyen kis strapabírást is kellene bírnia. Amiket kiszemeltem, azok a következők:
- Xiaomi Redmi Note 2 (60k)
- Xiaomi Redmi 2 pro (55k)
- Elephone p8000 (küldöldről ~60k)
- Honor 4c (54k)
Legfőképpen telefonálásra, Facebook, Viber, zenehallgatásra, videónézésre, és a futáshoz használnám a telefont.
Köszönöm a válaszokat előre is! -
Morris
veterán
Hali!
Asszonypajtinak keresnék egy készüléket, ami váltaná a jelenlegi samsung galaxy s advance-ot.
50-60k környékén mi tudtok ajánlani. Gondolom a mai droidok már túlteljesítik a fenti készüléket sebességben!
T-mobilnál vennénk hűség-hosszabbítással. -
hunterrop8
tag
Sziasztok!
Új telefont szeretnék venni 50k körül, eddig a huawei honor 4c-t néztem ki. Egyetlen dolog ami miatt még vacilálok, hogy ez már nekem egy picit nagy. Most egy samsung galaxy s advance-m van, és ennek pont jó a mérete.
Esetleg van még vmi ilyen árban ami picit kisebb mint a 4c, de mégis hasonlóan jó mind az? -
Gery1987
őstag
Sziasztok!
Édesanyámnak keresek egy új készüléket. A mostani Samsung Galaxy S Advance készüléke kezd haldoklani. Egy 50 év körüli hölgyről lenne szó.
Ami szempont hogy jól bírja a folyamatos, kikapcsolás nélküli üzemet. A mostani elkezdett magától újraindulni és mivel PIN kódos így nem lehet addig elérni, illetve panaszkodik hogy mindent egyre lassabban nyit meg. A folyamatos üzem a 80 éves mamám miatt fontos, mostanában sokszor esik el.
Szempontok:
- mindenképp új, gyártói garanciás,
- Telekom v független, szigorúan 1 SIM kártyás.
- max keret 50 ezer forint.+10% jöhet ha annyival jobb.
- op.rendszer: mindegy.Tudásban nincs lényegi opció, stabil legyen mint a szög!
Kinéztem párat de ez csak Telekom kínálat:
- Microsoft Lumia 535,
- Nokia Lumia 635 1GB,
- Microsoft Lumia 640,
- Samsung Galaxy Ace 4.Sajátom a 2. Nekem olyan van.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Karcub
senior tag
Samsung galaxy S Advance vagy Nokia Lumia 520?
-
demars
addikt
Sziasztok.
Csere érett a telóm. Kis tanácsot kérnék, hogy most melyiket érné meg megvenni.
Samsung Galaxy S Advance -t váltana.
Lehetőleg újat vennék, Telekom függőt vagy függetlent. Árat nem tudok írni, de legyen max. 150 k
Kijelző lehet nagyobb mint a mostani, de zsebbe elférjen azért.
Normál használatra kellene. Semmi játék!!! Sokat wifizek, facebook, ph, stb....
Térerőt vegye rendesen, mert nálunk elég gyenge a t-mobile jele.
Lehetőleg probléma mentes, gyors telefont szeretnék, ne melegedjen, ne haljon be fél év után. Legalább 2 évig használnám. Akku bírja legalább 1 napig.
Z3 compakt tetszik, azt láttam élőben.
Egyéb alternatíva?Köszönöm
-
tuvics13
csendes tag
Sziasztok, remélem tudtok segíteni nekem is! (igyekszem tömören megfogalmazni az elvárásokat és a kritikáimat)
Jelenlegi (és legnagyobb csalódásom) Samsung Galaxy S Advance volt. Hosszas tépelődés után vettem közel 2-2,5 éve. Sajnos rengeteg problémám van vele, amit kifejtek.
Elvárások:
- napi szinten 3-4 órát használom zenehallgatásra (tehát nem árt, ha bírja az aksi és viszonylag jól is szól a fülese)
- mivel munkám során előfordulhat, hogy képet kell készítenem (nem kell 20 megapixeles) nem árt a gyors kamera sem. (itt az első bibim a Samsunggal, frissített rendszere ellenére kifagy a kamera és a fényképező gombokat sem adja be, csak ha újraindítok. Lássuk be, ha gyorsan kell valamit fotózzak, nem fér bele a közel 1 perces restart.
- közösségi oldalt böngészőn keresztül használom, így nem zabálja szét a memóriát - ellenben a drága samsung ezen típusa szeret önálló életre kelni és kilép - legyen szó cikkírásról, emailről - ez pedig ha adatvesztéssel is jár, akkor karmolni szoktam magam (gyakran előfordul)
- a telefon gyári hangrögzítője ütközik a kamerával - ha ment az egyik, nem megy a másik - csak restart után.
- ha a telefonbeszélgetést rögzítem egy adott programmal, a telefon maga dönti el, hogy melyiket veszi fel és melyikből készít 0 kb méretű filet.Szóval leginkább ezek az elvárásaim felé. Nem kell 2 gb ram, vagy csilli-villi 20x megapixel. No és kicsit félek az LG és az egyéb márkáktól is. Valamiért eddig a SE-kben nem csalódtam.
Előre is köszönöm a tippeket! -
bencurio96
tag
Üdv!
2,5 éves Samsung Galaxy S Advance mobilomat szándékozom lecserélni. Nincs túl sok felesleges pénzem, és most a T-nél akciósan 33k-ért meg tudnám szerezni az Ace 4-et. Van bármi más mobil ami hasonló árkategóriában egyáltalán meccsben lenne vele? Előre is köszi a segítséget!
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Mostani Samsung Galaxy S Advance telefonomat szeretném lecserélni a nagyot nem keresek és a keret összeg is kb. 60000Ft lenne.Így két készülék között gondolkodok Samsung i9195 Galaxy S4 Mini mobiltelefon, Kártyafüggetlen, 8GB, 4G, Black Edition és a LG G2 Mini mobiltelefon, Kártyafüggetlen, 4G, 8GB, Fekete melyik legyen szerintetek?Más mit takar a samsungnál a black editon,és a garit hogyan intézi az emag vagy kapok rendes gyári garanciát ezekre a készülékekre?
-
Mydgard
tag
Csáó!
Hamarosan lejár a 2 éves hűségem és szeretnék egy új okostelót venni. A kiindulási alap a jelenlegi készülékem, egy Samsung Galaxy S Advance. Nos ennek a telefonnak állandóan tele van a memóriája, úgy hogy még semmit se teleptettél fel rá. A Google erőszakosan rátelepít mindent az androidra, amit soha nem használsz, de lefoglalja az erőforrásokat. A telefon állandóan lefagy, akad, a böngésző beáll, képregény, force restart random stb.
Tehát, ami szeretnék:
- váltani Samsungról, más márkára, mert ez nem győzött meg attól függetlenül sem, hogy nem prémium kategóriás a jelenlegi telefonom. A feleségem Samsung Galaxy Ace-e is hasonló tüneteket produkál, még durvább formában, ő is váltani fog.
- ár? Valójában nincs limit, általánosságban közép kategóriában gondolkodom, de ha meggyőz egy készülék mehetek feljebb is. Ár/érték arányban egy optimális megoldást keresek.
- hol venném meg? 2 éves hűséggel vagy kártyafüggetlenül is, nem releváns. Készüléket keresek.
- hosszú táv.
- sokat használom a telefont, ezért kellene teljesítmény és strapabírás. Böngészés, levelezés, facebook, játék, Skype stb. stb.
- nincs megszabott op. rendszer. Eddig Android volt, ezt ismerem, de szívesen megismerek más platformot is.Kíváncsian várom javaslataitokat, mit és miért?
Üdv!
-
Veron
addikt
Sziasztok!
Segítséget kérnék telefonvásárláshoz.
A 2 éves Samsung Galaxy S Advance-om felett eljárt az idő, szeretnék egy újat. Alapvetően Androidban gondolkodom, de nem határolódom el a WP--től sem. Ha Android lesz, akkor mindenképp lehessen majd 5.0-ra frissíteni. Viszonylag kicsi és könnyű telefon legyen, ne legyen nagy tepsi, (4,7" maximum) és mindenképp gördülékeny legyen a rendszer.- Árkategória. (talán ez a legdurvább behatároló tényező) kb. 70000 Ft
- Használt vagy új: új
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, esetleg előfizetésre egy szolgáltatónál? Esetleg használtan az aprón? Ugye nagyon nem mindegy, mert az árak teljesen különbözőek.: függetlenül
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? kb. 2 évre
- Mire használnád? (ez egy másik sarkalatos pontja a választásnak, hogy körülbelül miről van szó, azt alul lejjebb olvashatod) telefon, internet, e-mail és néha lövök pár fotót vele
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android, esetleg WP
- Milyen kialakítású telefont keresel? (bar, slide, flip, stb..) sima érintőképernyő, bármilyen csúsztatómechanika nélkülAmire én gondoltam eddig: Samsung S4 mini, Lumia 735, LG G2 mini és esetleg -ha ajánljátok- egy szép állapotú használt iPhone 4S Ezek mellett természetesen bármi számításba jöhet, ami nem kínai!
Köszönöm!
-
Gery1987
őstag
válasz
quailstorm #62537 üzenetére
Kategóriához mérten tényleg gagyi az anyag. Bár én kezdek kiábrandulni az android világból...Samsung Galaxy S Advance...és ezzel el is mondtam mindent.
Az iPhone nekem mindig csak egy státusz szimbólum lesz. Amire nincs szükségem. Csak annyit várnék egy telefontól hogy ne hagyjon cserben. Ami kell az működjön stabilan és ne akadjon meg egy zenelejátszó ha olyanja van.
-
pethYeti
addikt
Nővéremnek kéne egy új telefon, jelenleg egy Samsung Galaxy S Advance van (ami egy zsák sz.r). A lényeg hogy legyen 5'' android és gyorsabb mint az Advance. Max olyan 60-70000-ért. Kinézte a Galaxy Neo-t de annyira nem ismerem. Van ennél jobb vétel?
-
Attys01
csendes tag
Sziasztok,
okostelefon vásárlása kapcsán szeretnék segítséget kérni.
Függetlenül szeretnék telót venni, és nem érdekelnek a játékok.
Amit szeretnék:
viszonylag jobb akkuidő, kijelző 4-4,7 (ezen belül kisebbet preferálnám inkább), szeretnék offline navigációt (leszek jópárszor külföldön a jövőben, és nem biztos, hogy mobilnetet tudom/akarom használni), klasszikus telófunkciók: (sms, telefonálás), email, fotózás (igazából erre van külön kamerám, de van néha, amikor nincs az kéznél… Anno Samsung Galaxy S Advance képeivel elégedett voltam, persze nem a kamerámmal összehasonlítva), és persze néha netezgetés, what’s up.
Jelöltjeim, amiket találtam
• LG G2 mini LTE
• LG L90
• Sony Z1 Compact: (nagyon tetszik a Z3 Compact is, de várható ára a tervezett büdzsén kívül van)
• Lumia 730 (itt azért megvárnám az első teszteket, userek véleményeit, esetleges hibákról)Kérdés, ti melyiket választanátok a helyemben, vagy mi mást ajánlanátok? Szívesen meghallgatom a pro és kontra érveket is. És telót kb 2 éves időciklusra tervezek venni.
Segítséget előre is köszönöm.
-
HRicky
tag
Üdv.!
Telekomnál szeretnék készüléket vásárolni Like S díjcsomaggal és kb 60ezer forintot szánok rá.Elvárásaim:
- 2-3 évig tökéletesen működjön
- Viszonylag korrekt képeket készítsen
-2 napig bírja akksival ha lehet(napi 20perc telefonálás és 2óra netezés mellett)
-Facebook, email szinkronizáció, dropbox stb legfontosabb programok fussanak rajta.Eddig egy Samsung Galaxy S Advance-m volt de sajnos másfél év után használhatatlanná vált, állandó percekig tartó fagyások miatt.
Eddigi kiszemelt készülékek:
LG G2 Mini
Iphone 4S
Blackberry Q5Kérlek titeket segítsetek, köszönöm.
-
Stauffenberg
nagyúr
Ki beszélt itt 2,5 éves támogatásról? Semmi ilyesmit nem vártam el.
Akkor a számok:
A Samsung Galaxy S Advance EGYETLEN EGY frissítést élt meg 9 (KILENC) HÓNAPPAL a megjelenése után. Ez olyan jól sikerült frissítés, hogy a telefon angol nyelvű Wikipedia szócikke is megemlíti, hogy számos usernél alaposan visszaesett a sebesség és állandó fagyások jelentkeznek.
Nem mellesleg a Google által előírt KÖTELEZŐ támogatás ideje 18 hónap, aminek a Samsung a felét volt képes teljesíteni. Kiadtak egy olyan ROM-ot ami egy hulladék, majd lapítva kihúzták a maradék 9 hónapot, hogy aztán a 18 hónapos support időszak leteltére hivatkozva már szarhassanak rá.
Én nem azt vártam, hogy 2,5 évig minden egyes Android frissítést kiadjanak rá. Csak annyit, ha már elcseszték a 4.1.2. frissítést, akkor legyenek szívesek foglalkozni vele egy keveset és rázzák gatyába. De nem ez történt.
Ez attól függetlenül, hogy mennyibe kerül egy készülék, gerinctelen dolog. Mellesleg egy 80 ezer forintért piacra dobott telefontól többet várna az ember. Nem a csúcsmodellek sebességét, csak azt, hogy ne legyen egy ilyen fos.
És akárhogy próbálod itt adni azt, hogy az S Advance jó telefon, meg még nekem esel azzal is, hogy én egyetlen telefon miatt lehúzom a teljes márkát... én nem csak a feleségem egyetlen telefonjára hivatkozva állítok valamit. Örülök, hogy neki működik, de te is tudod, hogy a telefon itteni topikjában mennyire megy a vernyákolás TÖMEGESEN, hogy szar a telefon szoftvere. És csak egy kis Google kellene, hogy még ezerszám találj negatív élményeket.
De a vitának nincs értelme addig amíg a feleséged működő példányával próbálsz érvelni és megpróbálod azt a látszatot kelteni, hogy többet várok el egy ilyen telefontól, mint amire való. Nem, én egyáltalán nem várok el tőle többet... csak éppen az zavar, hogy széles körben ismert probléma érinti a típust, amit a Samsung leszar nagy ívben. Több más típusával is ezt játssza, még csúcsmodellekkel is akár, igaz azokat legalább nem használatot érintő bugokkal hagyja cserben, de ez az én szememben akkor is suttyó dolog.
-
Stauffenberg
nagyúr
Az én (egyébként rettenetesen megvetett és gyűlölt) Samsung Galaxy S Advance telefonom kamerája is csak 5 megapixeles, már nem egy mai darab, de még mindig hozza azt a szintet amit manapság a középkategóriában felmutatnak a gyártók. Egy Optimus L9 II vagy Xperia M2 meg egyenesen szarabb.
A Motorola G kameráját nem szokták dicsérni, de simán hozza azt a minőséget mint a többi felsorolt készülék 8 megapixelen. Emiatt nem aggódnék, sőt ha lenne szolgáltatónál ez a telefon, akkor egy percig sem gondolkoznék, hogy ezt vegyem-e.
(Amúgy meg nem az optika, illetve objektív méretét kell növelni a jobb minőséghez, hanem a lencsék megmunkálásának minősége számít, ilyen apró méretben viszont nagyon nehéz szép munkát végezni. Az objektívnek is van egy fizikai értelemben kifejezhető felbontóképessége, ha ez nincs arányban a szenzor felbontásával, akkor nem lehet kihasználni az extra részletességet vagy csak kis mértékben. Ellenben egy 13 megapixeles fotót visszaméretezve 8 vagy 5 megapixelre, már jóval jobb eredményt hoz, mintha eleve csak egy 5 megapixeles kimeneted lenne, függetlenül attól, hogy az eredeti 13 megapixeles anyag 100% nézetben nem volt túl megnyerő. Meg nagyon sok múlik a szenzor dinamikáján (kiégett-bebukott részek), a szenzor blooming hajlamon (ez sok mobilnál komoly gond) és persze az algoritmuson is, ha a zajszűrés minden részletet elmos, akkor értelme sincs a nagyobb felbontásnak, mert több hasznos képi információ nem fog megjelenni. Szóval a lényeg, hogy valóban nem mindig az a jobb ami nagyobb felbontású, de az sem baj, ha nagyobb, csak legyen mögé pakolva több mérnöki teljesítmény).
-
martin555
aktív tag
válasz
Jowanson #57201 üzenetére
engedelmet kérek, a topicjában is megkérdeztem de nem tom azon mennyire járnak (HSZ-ek alapján)
tehát kérdésem:
okostelót szeretnék vásárolni, "kinőttem" a 4 collos Samsung galaxy S advance-t.
rábeszéltek ismerősök, meg láttam már sokak kezében kínai klón-telót.
5 collos telót keresek, plusz -minusz azaz kicsit lehet mégnagyobb is de azért nem note-méretű eszközt keresek. a 4coll már nagyon kevés azért nekem.
szép kijelzőt keresek de nem vagyok túlzottan igényes, standard felbontás elég. jó betekintési szög jó lenne, IPS panel? (autóban a gyerekek filmet néznek néha rajta)
karolás-álló képernyő előnyben.. i9070-en a gorilla glass bejött, sokat védett.
normális chipsetet keresek, mi a jó most? procikban? inkább az energia "takarékosság" érdekel még adok érte több pénzt is , NEM a haveroknak felvágás érdekel hogy a PI értékét milyen gyorsan számolja ki!
nem a leges legócóbb készüléket keresem, ha valami épkézláb eszköz is elérhető lenne, szánok rá zsetont hisz x évig ez lenne most.
sokat fényképezek, de csak közelit, tehát elfogadom a rendes objektiv nélküli mobilos fényképezést. bár az i9070 -nek az 5 megás fényképezője okés, de azért most vennék egy kicsit jobbat (nem lumia 39 megásra gondolok, nem is vennék microsoftot semmi képpen sem, csakis android)
akku is lehetne normális. hangszóró is használom néha, ha valamelyiken szarabb kérlek jelezzétek..
dual SIM nem érdekel, az nem számít!
GPS -ről hallottam hogy van klón teló amiben nem megy vagy szoftverrel bűvészkedni kell, GPS kell!
ugyanezt hallottam hogy bizonyos galaxy S3 klónoknál nem műx a mozgásszenzor, nem fordítja el a képernyőt..
atomstabil, tehát lehetőleg szopásmentes telót keresek, nem a legócóbbat. amihez van jó stabil főzött rom, felrakom aztán megy, nem hekkelem tovább.
jó lenne ha USB OTG támogatást tudna (lehet ez csak rom kérdése) de ez se fontos..
gondolom ezekbe mind lehet microSD kártyát tenni, azt is szeretném
(nincs olyan ami hardver-billentyűzetes klónteló? azt felejtsem el?)
kérlek tisztelt emberek, erre adjatok pár konkrét típust, ha lehet, konkrét, megbízható ebay-os vagy akármi konkrét megvásárlási linkekkel, és akkor elkezdek utánanézni. köszönöm előre is.
-
zozzoo
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék új telefont vásárolni, mert most már egy ideje a ZTE Bladet nyüstölöm és érződik, hogy azért nem egy sebességbajnok és ezen a CM-es 2.3 sem segít már.
Új telefont szeretnék és vagy megbízható GSM bolttól, vagy a telenortól. A rendszer igazából mindegy, ahogy a márka is. Egyetlen kikötésem, hogy maximum 4"-es legyen a kijelző (hamár mobil).Tudom így nincs túl nagy választék.
Telenor (smarttarifa extra 1-gyel venném):
Telenor Smart Touch Mini - nem tudom ez mennyire jó, ha egyáltalán, de 3.5"-es, ami előny
Samsung Galaxy Trend Plus
Nokia Lumia 520 - nem volt még WP-nal dolgom
Sony Xperia E1
Samsung Galaxy Ace 3
Sony Xperia M
Samsung Galaxy S AdvanceEzek a jelöltek, remélem van közte olyan, amit érdemes megvenni. Előre is köszi a segítséget.
-
Stauffenberg
nagyúr
Tegnap már kérdeztem és kaptam is választ (köszönöm Keil Walker!), de az abban ajánlott LG G2 mini-vel szemben vannak fenntartásaim.
Amit leginkább kifogásolok:
- Nagyon alacsony felbontású kijelző
- Nincs automata fényerő állítás (jó ez csak apróság, megtanulnék vele élni ha kell, de azért bosszantó)Ami tetszik:
- Egészen jó kamera
- 5" alatti képernyőméret
- Nem csillogós, ujjlenyomat gyűjtő hátlapDe akkor kérdezek még:
Van olyan telefon ebben az árkategóriában ami kapható a T-nél és jobb kijelzővel rendelkezik, de kamerában sem gyenge? A Samsung Galaxy S Advance szintjét hozza minimum a kamera (Sony Xperia M2 kiesik), nem akarok ebben visszalépni. Meg fontos a jól optimalizált, gyártó által frissen tartott gyári rendszer (bizonyos alkalmazások miatt nem tehetek fel mókolt custom ROM-ot, így a gyárinak kell jónak lennie).
Ja és: Samsung abszolút kizárva a versenyből, egy életre megutáltam ezt a suttyó, gerinctelen bandát.
-
Stauffenberg
nagyúr
Sziasztok!
Le szeretném cserélni rettenetesen gyűlölt Samsung Galaxy S Advance telefonomat.
A legfőbb bajom vele, hogy a gyári (T-Mobile) ROM egyszerűen használhatatlan. A normál működésben akadályoz, napjában ötször lefagy, rendszeresen telefonálás közben, előtt, után, hogy ne tudjam felvenni vagy lerakni vagy épp alkalmazások indításába törik bele a bicskája. Valamilyen egyedi ROM-al biztosan jó lenne, de mivel használok több olyan pénzügyi alkalmazást is ami csak és kizárólag gyári ROM-on fut (biztonsági okokból), ezért ez nálam kizárva.
A lényeg az lenne, hogy:
- T-Mobile kínálatából kell a telefon
- Move M (vagy valami vele egyenértékű) tarifacsomagban 50.000 Ft környékéig mehet a készülék ára
- Legyen használható a gyári rendszer!!! A fent leírt okokból nem tudok mókolt Androidokat feltenni.
- Nem ártana valamilyen normális kamera rá (Sony Xperia M2 például nagyon szar, pedig amúgy szimpatikus lenne)
- Tudnám értékeli a normális kijelzőt, nem is feltétlenül felbontásban, hanem színekben, a Samsung Super-AMOLED kijelzőjét utálom, az égvilágon semmilyen színt nem tud helyesen megjeleníteni (fotók szerkesztése szempontjából jobb lenne az IPS vagy valamilyen jobb TFT-LCD)
- NE LEGYEN SAMSUNG!!! Bármi más, csak az nem. Nem ez az első Samsung telefonom és már hányok ettől a cégtől. Simán kiadnak egy napi használatra alkalmatlan ROM-ot és aztán szarnak bele javítani.Úgy nagyjából ennyi lenne a történet. Nincs márkapreferenciám, azt leszámítva, hogy egy életre megutáltam a Samsungot és soha többé nem vagyok hajlandó ezeknek a suttyóknak egyetlen készülékéhez még csak hozzáérni sem.
-
Tomy27
tag
Üdv,
Szeretnék tanácsot kérni, mert nem igazán tudok dönteni.
A lényeg most Samsung GALAXY S Advance telefon van,
ami csak szinte arra van használva, hogy okos beltériről
wifi-n keresztül TV- t nézek rajta.Csak egy baj van, a HD
csatornák durván akadnak, gondolom a processzor kevés.
Sőt biztos, mert a felvételeket sem bírja vissza játszani.
Ez miatt lecserélném, és most jelen pillanatban két még
korábbi telót szemeltem ki eddig.Az egyik az LG Optimus 2X
a másik HTC Sensation lenne.Tudom nem mostani kiadások,
de most nem az a lényeg, még Ace 3- al is szemeztem, de az
már drágább kategória még használtan is, így arról lemondtam.
Szóval olvastam a tesztet mind kettőről, és abból inkább a HTC
jött le jobbnak számomra, főleg a kamera tekintetében leginkább.
Ami szép és jó, de nekem ha jobban bele gondolok a kamera nem
sokat lenne használva, ellenben a kijelző minősége az mérvadóbb.
A processzor mind kettőnek bírja a FullHD- t, az okés is.Érdekelne
hogy szerintetek melyiknek lehet szebb, valósághűbb a kijelzője?
A HTC az ugye picit nagyobb, meg qHD, az LG meg bár
picit kisebb, felbontásba is, de az meg IPS ugyebár.
Várnám tapasztaltabbak válaszát ezzel kapcsolatban. -
Storms
őstag
üdv
Ezek közül melyiket vegyem?
KVD Apollo One K6589
Samsung Galaxy S Advance
HTC Desire HDVagy mit ajánlanátok használtan 25 ezer körül? (min. 4" és 768MB RAM)
köszi -
kengisfur
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni az alábbi típusok közül melyiket válasszam? Az üzemidő és a camera lenne a preferált tulajdonság: htc desire 500,lg optimus f6,Nokia lumia 625, Samsung galaxy ace 3, Sony xperia L,Samsung galaxy S advance. A feleségemnek lenne. Nekem a Sony a szimpatikus, de szívesen veszek minden tanácsot.
üdv, -
Deck
titán
Használtan 20-25k között milyen androidos telefont ajánlotok?
Samsung Galaxy S Advance-t néztem ki, öcsémnek a P helyett.
Fontos:
- nyitott bootloader
- főzött romok (cm,miui)Van ilyen árba más, ami jobban megérné? Melyik lenne jobb?
-
Storms
őstag
üdv
Ezek közül melyiket? (kb. egy áron tudnám megvenni)
Samsung Galaxy S Advance
Samsung Galaxy Ace 3
ZTE Blade SuperVagy mit ajánlanátok (használtan), min. 4"-es kijelző, min. 768MB RAM. Olyan 25-30k-ig.
ha van kamera-gombos ilyen árban az még jobb lenne. Én csak az ARC-S-t láttam.(Ami android-os)
-
szanozs
aktív tag
Sziasztok! Egy hölgy ismerősöm szeretne telefont vásárolni. Az árkategória alapján (50-60k, Telenor praktikum csomag) az alábbi készülékeket nézte ki:
- Samsung Galaxy Ace 3
- Samsung Galaxy S Advance
- Samsung Galaxy Core Plus
- LG Optimus F6Amire használná: internet wifi-n, FB, fényképezés, 1-2 játék. És fontos lenne a jó akku idő is.
Melyiket ajánlanátok neki? -
Gery1987
őstag
válasz
Anti425 #43575 üzenetére
Szép estét!
Hát 55 ezerért ez elég vegyes felhozatal. A legolcsób 4 magos jelenleg a HTC Desire 500 de azt egy erősebb két magos ( pl Sony Xperia SP) ott veri meg ahol akarja. De alapon nem rossz de a Cortex A5-ös magok elég régiek.
Ennyiért inkább egy jobb két magos. Ekkora kijelzővel Nokia Lumia 625. Ennél csak kisebbek vannak Androidban. Ami szóba jöhet talán az a Samsung Galaxy S Advance de nem mai csirke.
Vagy összeghatárt emelsz, vagy az igényt veszed lejjebb. Vagy WP front és amit írtam azt nézd meg.
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Az auchanban most akcióban van az a telefon amin gondolkozom, mégpedig a Samsung Galaxy S Advance 49990 jó magyar forintért. Gyári kártyafüggetlenül. Szerintetek ennyi megér? Használtat nem szeretnék, csak újat. T- mobilnál már nincsen, de ott azt hiszem egy hónappal ezelőtt még lehetett kapni és 63900 volt vagy 65 körül ha jól emlékszem.
Néztem még egy LG L7 -est a T-nél de ott 51K ha neten rendelem meg szerintem azért egy kicsit sok, ahoz képest amit tud. -
mdani01
aktív tag
Sziasztok!
Két telefon közt vacillálok melyiket lenne érdemesebb venni az alábbiak közül:
- Sony Xperia PSony-ban 1GB a RAM, Samuban 768. Szerintetek mennyit számít ilyen esetben az a 256MB a kettő között? Én a Sony felé hajlok inkább.
Várom véleményeiteket.
-
Imy
veterán
Milyen mobiltelefont lenne érdemes vennem?
Samsung Galaxy S advance-m van jelenleg, de a 4.1.2 óta egy rakás semmirevaló tégla... Fagy minden rajta, és már kikészít.... bármit csinálok vele....
Szóval valami hasonló tudású, de működő telefon érdekelne ~60e Ft-ig.
Lényeg: Új, és ne előfízetéssel legyen, független vagy T függő. -
takacsbotond
őstag
válasz
rayoliviero #41661 üzenetére
Samsung Galaxy S Advance.
-
s3toraph
senior tag
Sziasztok!
Ezen 3 telefon közül melyiket választanátok és miért?
- LG Optimus L7 II
- Sony Xperia SP
- Samsung Galaxy S AdvanceT-mobilos lehet csak, így az LG Optimus F6 nem játszik sajnos.
Azért ez a 3 mert egyrészt ezek tetszenek, másrészt ezeket 2 évre hasonló árban tudnám kihozni (3-4e Ft eltérések vannak így, 50K körül). Csak részletben gondolkodom.
Hosszú távra (min. 2 év) tervezek vele.Tudtok-e jobb ajánlatot ár/érték és megbízhatóság szempontjából, mint ez a 3 készülék?
Elvárásaim hardveresen:
- 2 mag, min. 1 GHz
- min. 512 MB RAM, min. 1,5-2 GB teljesen szabadon felhasználható rész a belső tárhelyből
- 4" körüli kijelzőmére
- 800 X 480 körüli felbontás (szóval legyen szép a képe, de nem vagyok pixelmániás, HD nem feltétel)
- képminőség minél jobb (IPS-ek jönnek be a legjobban)
- kibírjon átlagos használattal, játék és állandóan bekapcsolt wi-fi, szinkronizálás nélkül 2 napot kényelmesen, napi max. 1 óra netezés és 30 perc telefonálással, szinkronizálás csak óránként 1-2x, fényerőt nem tartanám mindig maxon
- GPS (gyors, megbízható, nem döglik, nem veszti el a jelet), 3G (4G előny de nem feltétel)
- megbízható wi-fi (nem döglik, kellően erős), és legyen gyors (nem kelljen perceket várni mire egy free wi-fi-re rábír csatlakozni)
- normálisan használhaó kamera, képek és videó tekintetében is (S Advance szint nekem tökéletes, jobb nem kell)
- kiváló hangminőség és hangerő (utcán, buszon is értsem mit mond a partner a vonal másik végén)
- videólejátszás (720p-nek örülnék, ill. ezt tudná megosztani, streamelni a videókat, képeket, mondjuk otthon wi-fi hálózaton a TV-re)
- netezéskor tudja a kétujjas nagyítást és az automata szövegtördelést
- hangtárcsázásnak névjegyek alapján örülnék, de nem feltétel
- férjen el vagy 15-20 app kényelmesen (ne kelljen állandóan azon aggódni hogy megtelt a teló és már az SMS-esket sem kapom meg emiatt)Szoftveresen:
- megbízható, gyors, fagyásmentes működés
- optimalizált rendszer, jól átgondolt, kényelmes egyedi felület előny
- későbbi várható android frissítés plusz pont, de nem feltételMárkában: nagyobb neveket preferálom.
Mire használnám:
- net (főleg olvasgatás), elsősorban wi-fi-n, néha mobilnet
- gmail, szinkronizálás
- otthon mindenre ami egy otthoni hálózaton lehet (Pc-n lévő megosztott filmek, képek elérése wi-fi-n keresztül, DLNA, stb.)
- dropbox, egyéb felhő szolgáltatások
- kis FB, inkább csak a messengere
- több e-mail fiók szinkronizálása, óránként párszor, hogy lássam a maileket gép nélkül is, értesítés formájában vagy egyszerre bejelentkezve maradva többen is
- napi kevés telefonálás (<30 perc)
- videónézés
- néha kis játék, de nem szempont hogy komolyabbak is menjenek
- telefonok közötti és telefon-PC közötti gyors, megbízható adatcsere (pl. bluetooth)Alig volt időm utánuk olvasni. Élőben láttam mindhármat. Lg-re nagyon nem emlékszem. Samsung van havernak, nagyon jó a kamerája (képek + videófelvétel minősége, folyamatossága) és nagyon szép a kijelzője, akkuidő nála 2 nap is hoz simán. Sony hardvereben, desigban bejön, 2 nap kihozható vele, kijelző szép, de lehetne szebb (TFT ugye). LG-ről meg jókat írtak a tesztben, több tulajnak simán megvan a 2 nap üzemidő átlagban, kijelzője szép.
Üdv
-
Peet210
őstag
Helló,
SAMSUNG Galaxy S Advance
SAMSUNG i8160 Galaxy Ace 2
ALCATEL OT-6012D
LG Optimus L5 II
SONY Xperia UEzek közt vacilálok. Megéri-e ezek bármelyikét is megvenni?
Igazából iPhone 3GS után lenne valamelyik (ha arra kerül a sor).Mi a véleményetek?
Köszönöm.
-
Kenya9121
újonc
Sziasztok! Szeretnék új telefont venni, és sikerült 3-4 mobilra leszűkíteni a választékot, viszont itt el is akadtam .. Remélem a véleményetek segít dönteni, leírom melyik az a négy telefon, és várom a tapasztalatokat, észrevételeket, és érdekelne, hogy ti melyiket ajánlanátok.
Samsung galaxy s advance (nem mai darab, de elvileg rendben van a drága)
Samsung core plus (egy árban van a két samsung, core újabb model)
LG Optimus F6 (neten a legjobbakat erről írták)
Sony Xperia L (inkább az előző három, de még ezt sem tudtam teljesen kizárni)
Köszönöm előre is a hozzászólásokat, minden jót, sziasztok! -
Gery1987
őstag
válasz
LvaráZsolt #40124 üzenetére
Helló!
Ami beleférhet:
HTC Desire X, Samsung Galaxy S Advance. E kettőből utóbbi vastagon jobb.
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Nem tudom írhatom-e ide,de ha van egy Samsung Galaxy S Advance telefonom t vonalas nagyon jó állapotban.Van rá 14 hónap gyári gari és műanyag tok és 16GB micro sd kártya az is garis.Ezért a csomagért mennyit kérhetek el? -
qwertly
addikt
Sziasztok!Eladnám a Samsung Galaxy S Advance telefonat,hogy vegyek egy nagyobb kép átmérőjűt.Csak android jöhet szóba t-mobilos vagy gyári garival rendelkező legyen.Az átmérője 4.3-5 terjedjen főként nettezés és ebook olvasásra kellene lehessen bővíteni így olyan jöhet szóba amelybe tehetek micro sd kártyát.A legjobb megoldás a LG F6 lenne de ahogy olvastam még nem nagyon elérhető itthon.
-
-
Gery1987
őstag
válasz
torma93 #39039 üzenetére
Helló!
Mint írtam az 1 év HU garancia semmit nem ér. Ha olyan a bolt akkor megcsinálják, ha nem akkor buktad. Ráadásul a Samsung prémium garanciáját bukod ami az S3-nál azt jelenti, hogy kijönnek a telefonért, ha helyszínen meg lehet csinálni a lakásodban összerakja ha nem csak akkor viszi el ha valami nagyon komoly baj van. De akkor ingyen elviszi és hozza vissza.
Ha rendes garanciába 80-ért csak az Alcatel fér bele én azt venném. Vagy nézd meg az enyémet. 65 ezer és Samsung Galaxy S Advance. Ez prémium garanciás de ezt mindenképp elviszik és hozzák, nem javítják a helyszínen de korrekt a szerviz...kijelző beégéssel adtam be és kiderül hogy másik 3 alkatrész is hibás...cserélték. Kell ennél több? Szerintem nem.
-
JayZ
tag
Sziasztok! Első androidos telefon lesz egy nokia n95 után, következő telefonok közül szeretnék választani. Mindegyikükben van legalább 768 mega ram (elvileg ennyi már elég a mindennapi használatra?
), és viszonylag kicsi méretűek (125 mm alatti nagyság). FB, doksinézegetés, mailezgetés, makró fotózás doksikhoz, néha böngészés, amire leginkább használnám, amolyan egyetemista kisokos mobilnak lenne..
Szóval a jelöltek:
xperia p
htc desire x
samsung galaxy s advance
samsung galaxy ace 2 vagy 3
samsung galaxy s3 miniVélemények, tippek?
-
Zotyipotyi
tag
Sziasztok!
Az alábbi telefonok közül melyiket ajánlanátok:
Samsung Galaxy S3 mini
Samsung Galaxy S Advance
Samsung Galaxy Ace 3
Samsung Galaxy Ace 2
Nokia Lumia 620
Nokia Lumia 520
Sony Xperia L
Sony Xperia Go
HTC Desire X
LG Optimus L7 II
Zte Blade VAz alábbiakat figyelembe véve:
Új telefon legyen, lehetőleg gyári garanciával
T-mobil-os (pre-paid kártyás ügyfelük vagyok), v. kártyafüggetlenKamera - kint jó képeket csináljon (mind napfényben, mind esetleg borús időben, erdőben) - kiránduláshoz, városban, ha nincs nálunk fényképezőgép
GPS - pontos, gyorsan találjon és jól tartsa a jelet - akár autóban, akár kiránduláskor - talán utóbbi fontosabb, mivel előbbihez van célhardver
Kapcsolatok - blutooth, wifi - de ez utóbbi sem annyira fontos, ugyanis akkor már inkább laptop, nincs és nem is feltétlen terveznék mobil netet - facebook pl. abszolút hidegen hagy
Számomra fontos alapfunkciók még - rezgő hívásjelzés, ébresztő, jegyzetek
Telefon zenei funkciói ill. videó lejátszás/filmnézés - nem lényeg
Játék - szintén nem fontosOprendszer - Android vagy WP mindegy
Frissítések - nem akarok ilyennel sok időt vacakolni, főzött rom-ot, kézi frissítgetést hanyagolnék, működjön alapból jól gyári szoftverrel, esetleg automata frissítésekkelKijelző - nem vagyok pixel fetisiszta, de az pl. nem árt, ha erős fényben is látható
Méret - zsebben hordanám, tehát egyrészről férjen el, másrészről viszont nagy kezem van, és sms-eket szeretem egy kézzel írni (kijelzőn virtual keyboard gombjainak méretére gondolok)Üzemidő - nem akarom naponta tölteni, bírjon ki min. 2 napot, de inkább 3-at normál használat (telefonálás, készenlét, sms, néhány fénykép készítése, kevés navigálás) mellett
Stabil, megbízható - lehetőleg minél kevesebbszer fagyjon le, menü, alapfunkciók közben ne akadjon, telefonálás minden körülmények közt működjön rajta - elvégre ez egy telefon
Tartós - min. 3 évre, emiatt összeillesztés is legyen normálisÁr - szüleimtől kapnám, ezért a fenti kritériumokat teljesítők közül legyen a lehető legolcsóbb
Tudom, hogy nincs olyan, amelyik mindegyiket maradéktalanul kielégíti, a legjobb alternatívát keresném üzemidő-stabilitás-tartósság-kamera-gps szempontjából!
Esetleg akinek van tapasztalata ezek közül többről, azoktól is várnék egy összehasonlítást, véleményt! -
Aranygyerek
aktív tag
Sziasztok
Na még egyszer ,hátha valaki tud segíteni dönteni.
Én az Alcatel felé hajlok jelenleg .Második telefonnak kellene valami, amíg a sony p-met nem tudom leadni javításra. T.mob. függő és ár függő vagyok sajna. Mivel nem készültem lecserélni a mostani telom ,de szervizbe 2-3 hónapig nem vihetem és most már odáig jutott az aksi ,hogy 5-10 perc alatt merül,ezért mobilnak nem nevezhető,így muszály részletre vennem.
Amit kinéztem a T.m. listán:
Alcatel IDOL S 55832 ft
ZTE Grand X IN 60 354 Ft
Samsung Galaxy S3 Mini 59 632 Ft
Samsung Galaxy S Advance 61 840 Ft
Samsung Galaxy Ace 3 61 840 Ft
Samsung Galaxy Express 69 790 Ft
LG Optimus L9 73 440 Ft
ASUS Fonepad tablet 68690ft
Az igényeim.A Sony P-met minél jobban tudja helyettesíteni (zene hallgatás,film nézés,gps,fényképezés,),minél olcsóbb annál jobb.Esetleg az indoklást megköszönöm. -
Aranygyerek
aktív tag
Sziasztok
Második telefonnak kellene valami, amíg a sony p-met nem tudom leadni javításra. T.mob. függő és ár függő vagyok sajna. Mivel nem készültem lecserélni a mostani telom ,de szervizbe 2-3 hónapig nem vihetem és most már odáig jutott az aksi ,hogy 5-10 perc alatt merül,ezért mobilnak nem nevezhető,így muszály részletre vennem.
Amit kinéztem a T.m. listán:Alcatel IDOL S 55832 ft
ZTE Grand X IN 60 354 Ft
Samsung Galaxy S3 Mini 59 632 Ft
Samsung Galaxy S Advance 61 840 Ft
Samsung Galaxy Ace 3 61 840 Ft
Samsung Galaxy Express 69 790 Ft
LG Optimus L9 73 440 Ft
ASUS Fonepad tablet 68690ft
Az igényeim.A Sony P-met minél jobban tudja helyettesíteni (zene hallgatás,film nézés,gps,fényképezés,),minél olcsóbb annál jobb.Esetleg az indoklást megköszönöm.
-
Gery1987
őstag
válasz
Shadowduet #37634 üzenetére
Helló!
Mivel a flotta díjcsomag készülék árai eltérőek lehetnek így nagy általánosságban írok pár készüléket amik jók lehetnek.
1. Samsung Galaxy S Advance:
- erős hardver, jó kijelző, szép képpel és mérete is megfelelő (4"-os SuperAMOLED). 2 magos 1GHz-es processzor, 768 MB RAM-al. Én nagyon szeretem, nekem ez van. Egyetlen hibája a kijelző hajlamos beégni, ez ellen nem tudsz sokat tenni, max, hogy nincs totálon a fényerő. A Samsung biztosítja a prémium szervizszolgáltatást rá így kijönnek házhoz és ha megoldható 1-2 munkanapon belül javítanak és visszaviszik.2. Sony Xperia M:
- hasonló mint a Samsung, más hardverrel, Qualcomm proci és Adreno GPU a kijelző mérete ugyanaz, de TFT. Általános használatra elég lehet.3. Sony Xperia SP:
-ez elég borsós áron van, így meg kell nézni mennyibe kerül. Amúgy egy bitang erős cucc, sokan javasolják itt ha beleteszik a kívánságlistába a kérdezők.4. LG L7 II:
- erről nincs véleményem, de amit olvastam az alapján nem rossz kis készülék.5. HTC Desire 500:
- hogy őszinte legyen ebben csak flancolás a 4 mag mert a magok régiek...és igen lehet hurrogni de pár hasonló órajelű 2 magos Cortex A9-es tudja azt amit ez 4 maggal és Cortex A5-el...ettől még jó vétel lehet...de én tuti nem venném meg csak azért mert 4 magos...ez csak szöveg...alapon jó telefon...ez tény!Mást hirtelen nem tudok írni és a T-nél is van.
-
Gery1987
őstag
válasz
Gerinho_ #37603 üzenetére
Helló!
Ha feltöltő kártyás ajánlatban gondolkozol akkor ott a Sony Xperia E a maximum. Az nem valami erős cucc, csak 1 magos 1 GHz és 512 MB RAM. Ez nem valami acélos az Android-hoz. A legolcsóbb WP-s 45.000 a Nokia Lumia 520.
Előfizetésben kijöhet egy HTC Desire 500, Lumia 520, Sony Xperia L, Xperia M, Samsung Galaxy S Advance (nekem ez van én nagyon javaslom!!!).
Független esetben: én csak hivatalos multi helyről venném, ergó pl MM, Edigital. Így főleg Dual SIM-es cuccok jöhetnek szóba ott az Alcatel és Prestigio van. A legolcsóbb normálisabb egy SIM-es Sony Xperia E.
-
goom
senior tag
Feleségem számára keresek telefont. Jelenleg két készülék maradt fenn a rostán:
- Sony Xperia L
Új előfizetéssel, a Vodafone-nál vesszük. Szeretnénk androidos, kb. 4"-os telefont, legalább elfogadható szintű fényképezővel és akkuval.Ebben a kategóriában van-e még más, számításba vehető készülék? Kinézetre, tudásra, árra való tekintettel tudtok-e ajánlani mást?
Vagy ha ezeket, akkor melyiket? -
mmaattee315
csendes tag
Hali, Samsung galaxy s advance és express, s3 mini között mi a különbség?
-
Kozs
tag
Sziasztok!
Ma megvásároltam az általatok ajánlott Xperia Sp-t. Nagyon örült neki az öcsém,és hát én is meglepődtem,mennyire jó egy ilyen ketyere. Köszönöm szépen a segítséget az ajándékválasztásban. Szóval kedvet kaptam én is a telefoncseréhez
Jelenleg egy Lumia 900-at használok. Nincs bajom a wp-vel de kipróbálnám az androidot is! Soha nemvolt még robotos telefonom,így csak most ismerkednék a rendszerrel,de nem akarom hogy egy rossz készülék elvegye a kedvem tőle.
Ami fontos szempont,hogy reggeltől estig bírja töltés nélkül,legyen esztétikus,ne hulljon szét fél év alatt, elég sokat kirándulunk a barátnőmmel és szeretjük megörökíteni a szebb pillanatokat,vagy érdekes dolgokat,amiket aztán családnak is megmutatunk,szóval inkább kültéri fényviszonyok között viszonylag szép/elfogatható képeket lehessen vele készíteni,abban az esetben ha fényképezőgép nem lenne nálunk. Szempont még,hogy legyen gyors,értem itt a dokumentumok olvasására,nagyítására,lapozására,előszeretettel puskázok telefonról így minden másodperc számít. Mivel ez lesz az első androidos telefonom nem szeretnék túl sokat kiadni érte. Ami tetszik és árban is megfelelőek azok a Samsung galaxy s advance,HTC desire 500,Sony xperia L,Samsung galaxy s3 mini.
Kíváncsi lennék melyiket ajánlanátok,a szívem a desire 500-hoz húz leginkább.
Előre is köszi -
bozont
veterán
Üdv
A Galaxy Ace telefonom már igencsak megérett a cserére.
Az alábbi darabokat néztem ki: Sony Xperia L, ZTE Blade Super, HTC Desire X, Samsung Galaxy S AdvanceA mostani telefonnal is a legfőbb bajom a kevés RAM, nagyon fogja a telefont. Hiába, a már bevált appokat is inkább az újabb hardverekre, androidverziókra optimalizálják. A lényeg, hogy ne akadozzon, a böngészés is legyen gyors. A vga nem annyira fontos, keveset játszok telefonon.
Ami még fontos, a fényképek minősége, nem művészi képekhez kell, de jó lenne ha a telefonokhoz mérten minőségibb lenne. Az sem lenne rossz, ha minél frissebb a rendszer, még megjelenne rá egy-két újabb verzió.
Zenét is sokat hallgatok telefonról, nem tudom ilyen téren vannak-e tapasztalatok, de itt is fontos a minél jobb hangminőség.Kijelzőnek a 4"-t tartom ideálisnak, de a Blade Super felbontása nagyon vonzó a nagy ppi miatt.
Ki melyiket ajánlaná ezek közül?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
viharhozo #35322 üzenetére
Amik ajánlottak:
Samsung Galaxy S Advance,
Samasung Galaxy Ace 2,
Lumia 520,
Lumia 620.A 2 utolsó a legproblémamentesebb. Ahhoz műszakilag addig kell hozzányúlni amíg a töltőre teszi az ember.....
A másik kettő: Az Advance-t le kéne frissíteni JB-re, mert gyárilag 2.3 van rajta. Az Ace 2 nem tudom.
-
pit stop
addikt
Ezektől sokkal inkább Optimus L7 II, Samsung Galaxy S Advance, HTC Desire X, Xperia Go, vagy Xperia M.
(#35188) killzone1987: Mivel kifutó modell, szerintem már nem is lesz.
(#35189) -KP-: Ha ész nélkül kezd el pakolni, akkor csúcsteló se biztos, hogy elég lenne... Egy ekkora gyereknek bőven elég kell hogy legyen y300 (meg ha nem akarod, hogy utcán betámadják a drágább/feltünőbb mobil miatt...).
-
Dyrtyho
őstag
Sziasztok !
Samsung Galaxy S Advance készülékről készülők váltani, és azt szeretném kérdezni, hogy ti milyen telefont ajánlanátok 48-55ezer forintért ? Amiket én úgy nézegettem, az a Sony Xperia Go (Advance) ST27i és Sony Xperia Neo L MT25i. Vagy inkább tartsam meg az Advance-t, és frissítsem fel a hivatalos JB rommal ? Előre is köszi a segítséget -
hegimi
csendes tag
helo! Segítséget kérnék....három teló közül melyiket vegyem meg? Vodánál előfizetéses mind: 1,HTC Desire X (44990 ft) 2,Samsung Galaxy S Advance (47990 ft) 3,Sony Xperia L (49990 ft)
A Samsung mellett vagyok most (elfogultság miatt talán),de meglehet győzni másikról is
köszi előre is -
hegimi
csendes tag
helo! Segítséget kérnék....három teló között vacilálok. Vodánál előfizetéses mind: 1,HTC Desire X (44990 ft) 2,Samsung Galaxy S Advance (47990 ft) 3,Sony Xperia L (49990 ft)
A Samsung mellett vagyok most (elfogultság miatt talán),de meglehet győzni másikról is
köszi előre is -
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Ismerősöm szeretne valami androidos csodát venni. Amiket nézett Samsung Galaxy S Advance és a Az LG L7 2. Melyiket érné meg jobban megvenni?
Esetleg ilyen árkategóriában, mint ez a két telefon van, milyen alternaítvák vannak? Akár windows téren is. Szóba került még a Sony Xperi M de az húzós. Tök átlagos felhasználásra lenne. És T-mobile boltbol dominó csomagban. Esetleg ha tudok ajánlani újat függetlenül az is jó. -
Sentry1
csendes tag
Sziasztok!
3 telefon között kéne döntenem:
Samsung Galaxy S Advance 15.ezer
HTC Desire 500 20ezer
Samsung Galaxy S3 mini 25ezerJátékok nem nagyon érdekelnek, legfontosabb, hogy minőségi legyen, tartós és gyors.
Kérdés hogy megéri e a plusz 10ezret a S3 mini, vagy amire sokan panaszkodtak hogy a HTC Desire 500 nagy fényben gyengén szerepel.Többnyire közösségi oldalak, voip, netezés, plusz ritkán fénykép/videó készítésére használnám leginkább.
Még nagyon filózom a Lumia 520on, de bármelyik ismerősöm, aki wp-ot használ azt mondja, hogy megbánta, hogy nem androidos telefont vett. (Jelenleg egy 3 éves Lg Gt540em van, ezt cserélném már le, de nagyon szívesen
)
Előre is nagyon szépen köszönöm! (Más telefon nem jöhet szóba, mindhárom Vodafone-nél Go+ csomagban és a kedvezmények miatti - 5ezer Ft minden telefonra)
-
Steveke
csendes tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a Samsung Galaxy S Advance-ről? Sok helyen olvasom, hogy fagyogat, kikapcsol, belassul. 50 ezerért milyen telót érdemes venni?
-
jano_77
nagyúr
Üdv. Mindenkinek, szép reggelt!
Most jutottam el odáig, hogy végre le tudom cserélni majd a jó öreg ZTE Blade-emet és segítséget kérnék az itteni nagy guruktól, hogy a kiszemelt készülékek közül melyiket ajánlanák és miért?
1. ZTE Blade Super
2. Samsung Galaxy S Advance
3. LG Optimus L7 II
4. Telenor Smart Touch ProAz első 3 készülék 40K lenne, míg a Telenor-os 15K vállalti csomagban.
Segítségeket, tanácsokat, véleményeket előre is nagyon köszönöm.
-
Yiggdrasil
aktív tag
Uraim!
Köszönöm az eddigi infókat. Rengeteget olvastam vissza itt is, és a saját topicokban is a telefonok után, lassan összeáll a kép.
Jelenleg ezek a versenyzők:
-Samsung Galaxy S2 használtan, függetlenül, gari nélkül/1-2 hónap garival 50ért.
-Samsung Galaxy S Advance újonnan, előfizus hosszabbításra 40ért. (Erről az ismerősök csupa jót mondtak)
-Sony Xperia P újonnan, előfizus hosszabbításra 40ért.
-Sony Xperia GO újonnan, előfizus hosszabbításra 40ért. (Tudom, ez sokkal gyengébb, de valamiért tetszett élőben)
-Sony Xperia S újonnan, előfizus hosszabbításra 50ért.
-LG Optimus L7 II újonnan, előfizus hosszabbításra 40ért.És akkor továbbra is az igények:
-Stabil rendszer
-Minimum 2 évig tudjam gond nélkül használni
-Lehetőleg 4.1.2-es rendszer, vagy újabb
-Ne olyan típus legyen, ami hajlamos a hibásodásra, ne kelljen vele havonta szervízbe rohangálni.
-Nem játszom rajta, de vannak appok amiket kinéztem magamnak, azok ha lehet ne akadjanak rajta (Netes rádió, Ebook-reader szerűség, viber, stb.)Néztem a sokak által ajánlott LG 4X HD-t is, hiába ajánlják az előfizumhoz 60ért, nagyon tetszik, de sajnos 50nél megkell húznom a határt, annál többet nem szeretnék kiadni telefonra.
Ezek közül melyiket ajánlanátok?
-
Yiggdrasil
aktív tag
Sziasztok!
Amint sikerül eladnom a jelenlegi telefonomat (Lumia 800), szükségem lenne egy újra.
Viszont többet nem kísérleteznék a WindowsPhone világával, mert hiába jó, nekem nem jött be. Csakis Androidos telefon jöhet szóba.A helyzet az, hogy sajnos mindig rosszul választok telefont, amin aztán egy kisebb vagyont bukok, ha le akarom cserélni.
Ezért szeretném kikérni a véleményeteket, hogy milyen típusú telefont érdemes most megvenni, akár használtan is, ami kb 2 évig teljes nyugodtsággal megállja a helyét.És a lényeg, hogy mire használnám:
-Internet (sok)
-E-mailek kezelése (esetleg tudjon csatolni filet is hozzájuk)
-Valamilyen felhős tárhelyes alkalmazás (de ez nem olyan fontos)
-Ha van épkézláb GPS-e akkor az nagyszerű lenne
-Játszani nem szoktam
A lényeg a megbízhatóság lenne, és a korrekt szervizes háttér. Nem szeretném, ha állandóan fagyogatna, nagyon belassulna, illetve hogy 1 év múlva már ne fejlesszenek rá új alkalmazásokat.Olyan 50 ezer forint környékén húznám meg a határt, csak telenoros, vagy független telefon jöhet szóba, használt, és új egyaránt. Ha ez számít, flottás vagyok, annak kicsit más az árlistája.
Eddig amiket használtan nézegettem:
-Samsung Galaxy SII, S Advance
Újonnan előfizura pedig:
-LG Optimus L7II, Samsung Galaxy S Advance, Sony Xperia P, GO - 40k
-HTC Desire X 47k
-Sony Xperia S - 50k
-Sony Xperia L - 55k -
kisfer
aktív tag
Sziasztok.
Milyen telefont ajánlanátok 35-40k-ig?
Használt érdekelne, általános felhasználás néha multimédia. Most Samsung s8530 Wave 2-m van.
Min.3,7" , 5Mp; 720p videó.Én amiket eddig néztem és tetszik, ezek:
Samsung Galaxy S Advance
Samsung Galaxy S3 Mini
Nokia Lumnia 720
LG L7 -
zolnagy
őstag
Sziasztok!
Hosszabb távra szeretnék telefont venni (semmi játék, csak net, e-mail, GPS, zene)
Samsung Galaxy S Advance-t néztem több GSM boltban 50e körül van 1 év garanciával, ami ugye boltos gari.
Ezért kérdem, hogy tudnátok-e megbízható boltot ajánlani. -
Tomi0703
addikt
Üdv.
Lecserélném drága LwW-em. Androidnál szeretnék maradni, és Telenornál maradok Smarttarifa 3 csomagban.
A telón legfőképp neteznék, egy kis játék is lenne, talán több is (ha már úgyis nagyobb kijelzőre váltok, meg erősebb hardverre váltok), zenehallgatás.
Az általam kinézett telók (Smart 3-ba, 5 és 10 között kell, hogy legyen a teló ára, ez a megkötés):
- Sony Xperia P
- LG Optimus L7 II
- ZTE Blade Super
- Samsung Galaxy S AdvanceAz a baj, hogy nem tudom nem e lenne érdemes várni. Esetleg várható e valami árcsökkenés néhány telón, valamint nem tudom, milyen újak érkeznek ebbe az árszegmensbe, valamint karácsonyi akciók.
Én úgy komolyabban a Sony, LG és a ZTE között vacillálok.
ZTE-ben vonzó a 4,5" IPS, HD kijelző, Optimusban ugyancsak a kijelző, bár kisebb felbontás ugye, meg a szépsége, P-ben pedig a 4" is elegendő, nagyobb felbontás mint az Optimusé, viszont gyengébb kijelző az előző kettőnél, viszont 1 giga ram és talán ennek a legerősebb a grafikus chipje, és a külső ugyebár. Viszont már több mint 1 éves, de fullHD-ba vesz videót. Úúú és még le sem írtam mindent...
Ja, Mali 400 vs Adreno 203 vs PowerVR SGX531? Erősorrendet kérnék. Szerintem az a sorrend ahogy leírtam, helyes ez úgy?Ha tovább szűkítem a kört akkor az LG és Sony. Nem tudom már...
Vagyis tudom, azt hiszem, P ha lesz még.
Ti mit ajánlanátok?
-
silvergod
őstag
válasz
((d(-_-)b)) #32550 üzenetére
Samsung Galaxy S Advance ami neked kell
-
Siriusb
veterán
Samsung Galaxy S Advance vagy LG L7 II-t ajánlanátok? Megér 7k felárat az Advance?
Szerk: kezdem unni a review-k olvasgatását, tényleg el kellene határoznom magam
-
nosuke88
csendes tag
Sziasztok!
Egyszerű indoklással legyetek olyan kedvesek és segítsetek a döntésben:
LG Optimus L7 P700, ZTE Blade Super vagy Samsung Galaxy S Advance ?
Előre is köszönöm!
-
Cartman023
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek a Samsung Galaxy S Advance vagy a ZTE Blade Super a jobb választás?
-
Luigi-K1
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy sürgős kérdésem!Délután szeretnék menni új telefonért (persze ha van az adott üzletben).
Ezt a kettőt néztem ki : (az áruk ugyanaz)
-Samsung Galaxy S Advance
-ZTE Blade Super
Melyiket ajánlanátok???
ELŐRE IS KÖSZI A VÁLASZOKAT!!!
-
schleier
tag
sziasztok!
hát nem egyszerű a döntés... ebben kellene segítség:
-Samsung Galaxy S Advance
-Samsung S7710 xcover 2
-Sony Xperia L
-Sony Xperia M
-Sony Xperia Vvagy más tipp... körülbelül ebben az árszegmensben keresek. Praktikus lenne egy dual Sim kártyás teló csak még nem találtam jót...
köszi a választ!
-
Mr. Nimbus
senior tag
Szép estét!
Egy kis segítséget kérek. 2 telefon között dilemmázok. Samsung galaxy s advance vagy Lg optimus L7 II. A segítséget előre is köszönöm.
-
sssirius
tag
Sziasztok!
Gondolkodom, hogy beruházok új telefonra. Szempontok:
- 4" környéke ( ne legyen sokkal nagyobb vagy kisebb )
- Android
- átlag felhasználás: rádió/zene, gyengébb játékok ( angry birds kategória )Kinéztem a Samsung Galaxy S Advance-t, árban kb. ez a plafon. Tudnátok ajánlani egyéb alternatívákat?
Huawei Ascend Y300-at néztem még, de páromnak Y200-a van és az borzasztó. Tudom, hogy a két modell nagyon messze van egymástól, de ahogy láttam itt is van aki ellene és van aki mellette szól.Bármilyen segítséget előre is köszönök!
-
schleier
tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok és tanácsot szeretnék kérni melyiket érdemes megvenni???:
-Samsung galaxy S Advance
-Samsung galaxy S III mini
-Samsung galaxy xcover 2Ezek nagyjából egy árban vannak...
-
Akcept
tag
Üdv! Egy kis segítség kellene:
19 éves lánynak egyetemre kellene mobil T-nél Like 50 csomagban, új, max 40 ezer, de inkább kevesebb.
Lehet Win vagy Android.Használat: Net, telefonálás, esetleg fotózás, legyen tartós lehetőleg.
Fontos lenne, hogy egy A/4-es füzetlapot olvashatóan le lehessen fotózni vele (Valamelyik Ace ezt kiválóan teljesíti).
Amiket néztem:
Samsung Galaxy S Advance
Nokia Lumia 520
Huawei Ascend Y300
Sony Xperia JElőre is köszi.
-
madamka3
csendes tag
Van itt olyan aki használ Samsung Galaxy S Advance-t? Ha igen mi a véleménye róla?
-
madamka3
csendes tag
Sziasztok egy kis segítségre lenne szükségem szerintetek mit vegyek? Most a t-nél 42 a Samsung Galaxy S Advance (2év hűséggel), vagy esetleg Xperia L, Desire x, vagy várjak karácsonyig hátha leakciózzák az Xperia SP-t? Melyikkel járnák jobban?
-
Acelsolyom
csendes tag
Hali!
Tervezek új telefon venni. Jelenleg ZTE bladem van, az elsőgenerációs. Ezzel meg vagyok elégedve, netezésre, telefonálásra, néha játékra használtam, ami hátrányos az a sebesség és az akkumulátoridő..Amiket néztem: ZTE Blade III és Samsung Galaxy S Advance. Szerintetek melyik a jobb? Kb. mindkettőt meg tudnám venni azonos áron, mert van kedvezményem. Illetve néztem még a Galaxy Ace 2-t, ez azért 40 fölött van, de erről is érdekelne a véleményetek!
Előre is köszi a válaszokat!
Üdv -
role_of_72
tag
Sziasztok!
Érlelődik a gondolat a fejemben, hogy beruházzak egy okostelefonra. Ebben szeretnék tanácsot kérni Tőletek.
Amit rászánok kb. 35-40k. Használt/külföldi beszerzés simán jöhet, sőt!
A kritériumok pedig:
- Nem lehet Huawei vagy ZTE (nem bírnám ki ha ezek a feliratok néznének rám vissza minden nap
)
- Legyen független
- Nem szeretném, hogy napközben is tölteni kelljen,
- Telefonáláskor és kihangosításnál jó hangminőség
- Nem szeretnék sokat várni egy-egy alkalmazás betöltésére (tehát 2 mag, ~1gb ram)
- Méretben legjobb 4' lenne, esetleg 4,3' (de az már a max)
- Szép kijelző
- A kijelzőn Gorilla Glass, vagy valami ahhoz közeli üveg jó lenne
- A bekapcsoló gomb a jobb oldalon legyen (fel nem érem ésszel hogy rakhatják a telefon tetejére..)Az első 5 pontnak kötelező megfelelni (tudom nem egyszerű), igyekeztem fontossági sorrendbe írni.
Amire használnám: telefon; net Opera Minin; chat-FB-hasonlók; Google Maps/Sky Map; minimális játék.Amit kinéztem egyelőre az a Samsung Galaxy S Advance használtan pl., de szívesen várok más ötleteket is! (Xperia P nekem nem volt túl kényelmes, így azt nem mondom..)
Köszönöm előre is!
-
Gabika75
csendes tag
Sziasztok!
A fiamnak(12éves) vennék telefont, t-s kell legyen( mindenki ott van a családban).
A kiszemelt tipusok: samsung galaxy s advance (online 42128,-), sony xperia l(online 55568,-), samsung galaxy s3mini(online 57488,-).
Külsőre az első kettő tetszik a gyereknek.
Szerintetek melyik lenne a jobb választás?
Gyanítom a telefonálás a legutolsó dolog amire használni fogja,úgyhogy nem mellékes a hardver.
Köszönöm a választ előre is. -
kromatika
veterán
sziasztok.15 éves lányomnak szeretnék okos telót venni.kb 30 000ft kp-m lenne rá.használtakat is néztem itt az aprón.töbnyire videó nézegetés,face book,no meg telefonálás
a cél.Melyik tpipust lrdemes ezek közül? LG Optimus L7 ,SAMSUNG GALAXY S ADVANCE ,Samsung Galaxy Ace 2,esetleg ha más ajánlott tipus van azt is szivesen fogadom,és légyszives sorrendet is irjatok hogy ezek közül melyik a legjobb.előre is köszönöm.
-
tjokai
senior tag
Samsung Galaxy S Advance vagy Sony Xperia L vagy LG L7 II vagy LG L9 vagy Nokia Lumia 620?
Képtelen vagyok dönteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest