Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz DrDr. #32525 üzenetére

    Ha megintad ios-t, akkor androidon nexus modellt a legerdemesebb venni.
    Hamarosan nexus5-nek ki kell jonnie...kb a G2 hardvere lesz, csak gyorsabb, es hosszabban tarto frisitesei lesznek....a kiszivargott kep szerint lehet, hogy csak 2300MAh -s akksija lesz ami lehet keves, de majd kiderul.
    Milyen meretkategoria jonne be? Csak azert, mert 4,7-5 col alatt csucs hardvert mar nem kapsz androidon, es azert az (nekem pl.) mar nagy ...foleg Iphone utan. A kijelzo meretet hasznalatra boven meg lehet szokni, de a hordozasa megszokast igenyel, mert mig iphonet beraktad barmelyik zsebedbe, addig a csucs androidos kutyuket mar meg fogod erezni egy leulesnel (ha nadragban le tudsz egyaltalan ulni veluk).
    Felhasznaloi elmenyben most (meg) a legjobb a nexus4, de miutan tenyleg nemsokara erkezik az utod, ezert megerheti varni.
    Jok az egyeb gyartok csucs gepei is (G2 az LG-tol, vagy note3 a samsungtol meg jobb lesz...sot azok kamerai nexus4 folott jarnak), de megis a nexusok a csucsok androidon, es szerintem azokra erdemes valtani mas rendszer utan, mert azoknal jobb a tobbi nem lesz felhasznaloi elmenyben...meg frissessegben es tamogatasban sem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák