Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stargazer

    senior tag

    sziasztok,

    úgy néz ki kellene vennem valamit, mert a defy-omnak annyi.
    Adjatok valami tanácsot. leginkább a galaxy note 2 fogott meg a tollával, de kicsit haragszok a samsungra, mert az első generációs tabunk is pont a gariidő végén mondta be az unalmast, fődarabcsere volt rajta, de valami miatt már nem az igazi, sztem sokkal lassabb mint mikor vettem (használt volt), pedig szinte csak böngészésre használjuk, de ez most mellékes.

    - Árkategória: ezzel mindig bajban vagyok. igazából mindegy, de persze ha értelmes készüléket kapok olcsóbban is akkor oké, de ha mélyebben a zsebbe kell nyúlni hogy értelmesebb készüléket kapjak akkor ez van.
    - új
    - Hol vennéd meg? Mondjuk függetlenül újonnan gyártói garanciával valamilyen webshopban, vagy a Metro-ban :-)
    - Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? attól függ. mondjuk amikor e defy-t vettem (kb 3 éve), akkor ez nem volt egy csúcs telefon, voltak akkor már 2 magos gépek asszem, de nekem fontos volt a víz és porállóság. bántott hogy nem kaphatta meg az újabb androidokat, ilyen szempontból jobban örültem volna ha inkább valami olyat vettem volna, ami megkaphatja. persze nem biztos hogy ha egy 2 magost vettem volna akkor az megkapta volna, vagy megkapta, nem követem azokat a vonalakat. igazából nem tudom mi a jobb taktika, inkább egy csúcsmodell most, és azzal elvagyok lehetőleg több (4) évig, vagy inkább olcsóbb, és cserélgessem sűrűbben...?
    - Mire használnád? játékra nem, kivéve a Catan telepeseit. szociális akármikre nem. skype néha, néha connectbot, google maps-et többször használom, flashlight-ot is, e-mail rengeteget, tehát elég sokat pötyögök is, sms, mms-t nem, zenét ritkán de hallgatok rajta, youtube-ot is nézegetem többször, néha persze jó ha egy filmet is meg tudok nézni rajta, de nem vagyok fullhd fetisiszta, videofelvétel és fényképezés elég sokszor képbe jön.
    - Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? az androidot valamennyire ismerem, nekem őszintén szólva nem jön annyira át a nyíltsága vagyis a nyíltságának az előnyei, vagy lehet hogy átjön csak nem veszem észre, de nem sok alkamazást használok, pl. abszolút nem játszok, és sztem az a pár apró app amit használok, sztem nagy valószínűséggel megtalálható más oprendszerekben is.
    - Milyen kialakítású telefont keresel? háttőőő gondolom sima érintőset...? :)

    igazából ha most nem döglött volna be a defy, akkor nem cseréltem volna, ergo ezzel is nagyjából együtt tudtam élni, habár egy nagyobb kijelzőt már el tudtam volna viselni, és negatívan éltem meg hogy a defy sokkal rosszabb képeket lőtt mint előtte a nokia N82-m. igazából nem az hogy agyra főre fotózok, de azért elég sokszor előkapom ilyen célra is. jó lenne ha nem kéne szervizbe rohangálni vele. igaz ez előtt csak egyszer voltam szervizben a defy-jal de attól is herótom volt. egyszerűen csak ne kelljen menni. ne romoljon el. :) ja és ne akadozzon. menjen simán minden. attól is herótom van hogy elkezd akadozni. a defy is egyébként elkezdte 2 év után, hogy fájdalmasan belassult, és akkor tettem fel rá a főzött romot, ami kicsit segített, de azért az is akadozott néha kicsit. talán nem eget rengető elvárás manapság már hogy ne akadozzon. jahh és tv-m még nincs, de ha esetleg később lenne, akkor nem lenne rossz ha valami okos módon lehetne ráküldeni a képet. talán ez a dlna vagy mi?
    háttilyesmik.

    előre is köszi a segítséget!
    üdv
    s

    [ Szerkesztve ]

    Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...

Új hozzászólás Aktív témák