Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • st6969

    őstag

    válasz avl #169551 üzenetére

    "mobilnet kikapcsolva tartom - motto: ha epp nem hasznalom, minek legyen bekapcsolva"

    Kikapcsolt mobilnetnél semmilyen Messenger, Whatsapp, Gmai üzenet nem jön meg értelemszerűen...nyilván lehet élni ezek nélkül is, én alig vártam, hogy végre legyen állandó mobilnet elérhetőség. Okosotthon felügyelet szintén egy remek kényelmi szolgáltatás, IP kamera is van. Pár éve így megy ez, nagyon nem örülnék, ha ez a lehetőség nem lenne.
    Az én felhasználásom alapján: emellett minden más 0-24-ben be van kapcsolva (NFC - mobilfizetés miatt, GPS - ha térkép kell, és az gyakran kell, nem csak navigációnál, BT - autó kihangosító miatt: ha már bent ülök, és el is indultam, utána zsebből azt már be nem kapcsolom, veszélyes lenne), wifi - alap, ha hazaérek, automatikusan átvált wifire, amúgy simán elfelejteném.
    Direkt kipróbáltam, milyen hatással van a fogyasztásra, ha mindezeket csak akkor kapcsolom be, ha tényleg használom: gyakorlatilag észrevehetetlen a különbség, annyira okosan és hatékonyan tartják a mai készülékek ezeket a funkciókat aktívan a háttérben, hogy számomra egyszerűen nem éri meg kikapcsolni.

Új hozzászólás Aktív témák