Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #92275200

    törölt tag

    Sziasztok!

    Két telefon közül kellene döntenem, igazéból mindegyik tetszik, de nem megy.

    Versenyzők: Samsung Galaxy A8 vs Sony Xperia XA2

    Amire kellene: internetezés, közösségi applikációk/üzenetküldők, sok zenehallgatás (Bluetooth), dokumentumok "szkennelése", meg persze fényképezés de arra nekem elég ha a közepes vagy annál kicsit jobb. Nagyrészt úgyis közösségi megosztásra menne, oda meg nem feltétlen kell brutál kamera, amúgy is átkonvertálják.
    Szeretnék minél folyamatosabb, simább, akadás mentesebb működést és dualsimet. Emiatt fázok kicsit a Samsungtól, mert eléggé akadásra hajlamos (ismerősöm A8-a azt mondta elég gyakran meg tud röcceni, animációkba. Lehet majd később javítják, nem tudom, de emiatt el is adta).
    Visszaolvastam, láttam most írtatok nemrég az Xa2-ről. Amellett számomra a jobb akksi és a "tisztább" android és jobb memóriakezelés szól (A bluetooth és a dualsim eléggé bele tud harapni az akkuba) . Tzudom, hogy kevesebb a RAM, de ha jól van optimizálva nem hiszem, hogy ez problémát kell okozzon. A felhasználói élmény számomra a fontos.
    Pár ismerőst meginterjúztattam, szerintük ebben a dilemmában hülyeség nem A8-at venni, de kíváncsi vagyok az itteni tapasztaltabb véleményekre is.
    Érzelmileg kicsit "vonzódom" a Sonyhoz :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák