Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szellem.

    Topikgazda

    válasz BigManus #8740 üzenetére

    Tudom, hogy nem más av-ról volt szó, de reagáltam ha megengeded, hogy más av-nál is fennállhat ez a helyzet! Ha gond, hogy reagáltam, természetesen elnézést, hogy megmertelek cáfolni. :)

    Ha tapasztalatokról beszélünk, járkáltam jobbra-balra és sosem kaptam 1 év alatt a céges gépemen egy kártevőt sem, ami az internetről, weboldalakról jött volna be. Mindez MSE mellett!!
    Kicsit túl van spirázva ez a vírustéma. Persze, mindenki abban hisz amiben akar. Nem vitatom, hogy vannak valós veszélyek, de még mindig azt mondom elsősorban a user a gyenge láncszem.
    A Narxis által belinkelt cikknek, meg tökéletesen igaza van. Itt a fórumon is számtalan példa mutatja, hogy x,y védelem mellett is agyonfertőzte a gépét a user, míg más egy egyszerű free megoldás mellett is vígan elvan.
    A magam részéről, nem használok többet gépetfogó, agyonpakolt vackokat! Nem látom nálam értelmét. Linuxot, meg nem használok egyenlőre mert nem vagyok oda érte. Persze, ezzel senkit sem akarok megsérteni a vallásos hitében.
    Zárszóként, és itt le is zárom a részemről a kommentelést, friss oprendszer, friss böngésző, friss programok, kellően beállított biztonság és főleg ésszelhasználat mellett a kártevők bekapásának esélye a nullához konvergál. Lehet ezen vitázni ezek után. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák