Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz Nicotin #59183 üzenetére

    Amiket felsoroltam fizetős védelmek mindegyike állja a sarat a laboros és a nem laboros teszteken is itt a fórumon is szokták őket ajánlani.

    Hogy a Kaspersky Free mennyire öli az SSD-t, passz.

    Jelenleg szerintem az Avast Free jobb mint a Kaspersky Free, de nem a nyers védelmi képességek miatt:
    - a Kaspersky Free telepítéséhez szükséges Kaspersky Fiók - email-es regisztráció - Avast-hoz nem kell
    - a Kaspersky Free ha tetszik ha nem telepíti a Kaspersky Secure Connection nevű VPN-t ami kb. 300MB-ot ad ingyen utána ha használni akarod fizetős de nem lehet mellőzni a telepítését, letiltható telepítés után sőt akár törölhető is a progamok és szolgáltatások közül mivel egy külön program
    - a Kaspersky Free nyelve akkor lesz magyar ha magyar oldalról töltöd tehát nincs egy általános nyelv semleges telepítője amit akármelyik hivatalos oldalról töltve és futtatva egyből magyar nyelven települ - az Avast Free ilyen

    Ezek apróságok amiket ha megváltoztatna a Kaspersky (ne kelljen email-es regisztráció, ne települjön olyan modul amit nem akarok KSC, és általános telepítő is egyből magyarul települne akármelyik oldalról töltöd is) akkor jobbnak mondanám.

    + nekem nem tetszik ez a "peccselgetés" a-b-c-d-e-f stb. tehát nem bírnak kiadni egy új friss telepítőt ha jön egy frissebb build a programból, ezt nem érzem "profi" hozzáállásnak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák