Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szellem.

    Topikgazda

    válasz ƵøŁĭ #49278 üzenetére

    Szerintem fontos, hogy a fájlfelismerés is megfelelő legyen! A proaktív védelmi technológiák lesznek majd az igazi megoldás, de még nem tartunk ott.
    A komplexitás alatt egy termék komplexitására gondolsz? Ha igen, akkor ezzel vitatkoznék. Az oka az, hogy sajnos az a tapasztalat, hogy egy termék minél komplexebb (lásd. pl. Kaspersky), annál több a hibalehetőség. Fontos a komplexitás, mivel egy védelmi modulra nem lehet alapozni, de a fentebb említett termék, már túlzásokba esett. Azt meg már korábban kitárgyaltuk, hogy sok esetben a különböző komponensek inkább a parasztvakítás kategóriába esik és amellett, hogy több gondot okoznak, mintsem, hogy valós értékük lenne!
    Itt az EAm példája. Komplex termék, szépen fejlesztik és teszi a dolgát! Nincs benne semmi felesleges modul, ami viszont van az elég komplex és hatékony. :R
    Jelen esetben az EAM nagy kedvencem, mert nem érezhető a gépen. Ha van gond nagyon hamar javítják, az ügyfélszolgálata példásan segítőkész és a program nagyon erős védelmet ad! Amióta megvan, nagyon megszerettem a terméket! Főleg talán amiatt, hogy mind a védelem mind egyéb tekintetben nagyon ügyfélközpontúak. Nincs felesleges marketing rizsa, nincsenek nagy szavak, de bizonyít!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák