Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    válasz bopeti98 #20840 üzenetére

    Én jó ideje OSS-t használok. Vannak/voltak bosszantó hibái, amiket javarészt javítottak/javítanak.
    Nálam ez volt legkisebb erőforrással beérő program, bár mint írtam jó ideje ezt használom, így lényegében pár éve nincs összehasonlítási alapom ezen a téren.

    Az viszont nem a legjobb vele kapcsolatban, hogy a VBA motor és annak fejlesztői vesszőfutása következtében nem optimálisan használja ki a rendelkezésre álló erőforrásokat. Gyakorlatilag egyetlen magot képes használni virnyákkergetésnél, ami valljuk be, a mai elvárásokhoz viszonyítottan elég gáz.

    Viszont olyan szinten személyre lehet szabni a virnyákkergető részt is, amit annak idején nem igen találtam meg más hasonló termékekben (mondjuk körmömszakadtáig nem is keresgettem :DDD )

    Én meg vagyok elégedve a programmal, bár felhasználói szokásaim sem eget rengetően magasra teszik a mércét. Még nem volt vírusfertőzés a gépemen mióta használom (MBAM is futtatva van időnként, ráadásul utóbbi időben LiLxWaYnEx-nek köszönhetően :R FULL verzióban figyel mellette)

    Összességében úgy vagyok vele, hogy nincs problémám miatta, így alternatívát sem kell keressek helyette. Azért figyelgetem a fórumot, hátha megjelenik 1-2 érdekes infó erről-arról :B

    read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák