Hirdetés

Aktív témák

  • Egon

    nagyúr

    válasz Noxy #1975 üzenetére

    Bocsika, nem készültem bizonyítási eljárásra, úgyhogy nem rendelkezem szkrínsotokkal. Már emlékezni sem emlékszem, hogy miket nem talált meg: mint fentebb írtam, pár hete történt meg az eset.
    Egyébként a két otthoni gép közül az egyiken Nod32 fut (az asszony gépe, lusta voltam mást rátenni). Nálam is sokáig volt fenn, és sosem volt vírusfertőzésem. A konfig felülete is jobb szvsz, mint pl. az AVG-nek. Na de az én netezési szokásaim (az asszonyéi pláne), úgymond nem túl veszélyesek. Úgy gondolom, a puding próbája az evés: sok házra rá lehet(ne) fogni, hogy földrengésbiztos: az igazi teszt egy földrengés.

    Nálam ez nem hitvita: azt használom, ami jobban bevált. Vagy elhiszed, amit írok, vagy nem. Vagyok olyan régi tag itt a fórumon, hogy ne nevezzenek hazugnak (ahogy te burkoltan megtetted). Viszont teljes mértékben hidegen hagy, hogy ki miben hisz.
    Ez egy fórum, ahol mindenki leírhatja a tapasztalatait, ahogy én is tettem. Emlékeztetőül: a Nod32 a fele vírust sem találta meg egy fertőzött rendszeren (ezt azért leírom még egyszer, mert látom, hogy fáj... ;] Ennyi kijár a szavam megkérdőjelezéséért.). Nem vagyok sem fizetett ügynök (úgy érzem, egyesekkel ellentétben...), sem hittérítő, részemről a témát lezártam.

    "Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

Aktív témák