Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Monngoose

    aktív tag

    válasz Perillustris #2526 üzenetére

    Perillustris,
    ilyennel én is találkoztam már, biztos hogy valamit elszúrtál (mint ahogy én is anno).
    Javításához a következőket ajánlom. Csináld meg újra az egész procedúrát.
    1. A filmek fő mappájából töröld ki a mede8er.db fájlt.
    2. A filmek mappáiból töröld a bennük lévő a ...xml fájlt.
    3. A ...\yaDIS\workspace\data\ mappából törölj ki mindent, majd újra olvastasd be a filmeket tartalmazó mappát (frissítés gomb).
    4. Csináld újra a teljes keresést, utána csinosítsd az izlésednek megfelelően (borító, háttér, plot, stb.)
    5. Szabadítsd rá a Yadis2mede8er-t a \yaDIS\workspace\ mappára.

    Na itt most álljunk meg egy kicsit. Csak akkor indítsd el a Yadis2mede8er-t, ha biztosan nincs a \workspace\data\ mappában olyan film, amit a yaDIS nem dolgozott fel (pl. nem találta, stb.). Utóbbi esetben ugyanis a Yadis2mede8er nem csinál semmit (a logfájlban pedig false-hegyeket találsz).
    Miután Yadis2mede8er végzett, ellenőrizd, hogy valamennyi filmedet feldolgozta-e, azaz valamennyi filmed megkapta-e a szükséges (a mappanévvel megegyező nevű) .xml fájlt (a film könyvtárában). Ez biztosabb, mintha a log-ot ellenőriznéd, ott könnyen megbújhat egy-két false.

    Ha minden rendben (a filmfájlok mellett ott a két .jpg + az .xml) mehet a főmappa a kedvencek közé, ott pedig mehet rá a szken. Ha így csinálod, akkor az általad elkészített .xml fájlokat fogja a játékos feldolgozni és az azokban lévő információ jelenik meg mindenhol (nem csak kedvenc-jukebox módban).
    Ha hiányos adatokra küldöd rá a szkent (pl. néhány .xml hiányzik) a játékos elindítja a saját, belső jukebox szkenjét és elkezdi begyűjteni a netről az adatokat, ez okozhatja a nálad is jelentkező "hibát" (a háttérkép is láthatólag más, mint amit te a yadissal elkészítettél).

    Ha pedig még pofásabb eredményt szeretnél a yaDIS-sal, kukkantsd meg a #2456 ill. #2460-as hsz.-emet.

    Sok sikert! :)

    Az általam készített ill. módosított yaDIS sablonok (Templates) friss letöltő linkje: https://mega.nz/#!CJgFzAhI!IDi98X_kIrzbsJDifzgZoUtevqDXvIIeMcb34kh1ZUc

Új hozzászólás Aktív témák