Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sziasztok,

    Nem találok megoldást a Med 600-asom hálózati problémáira. Addig jutottam, hogy mindenképp a lejátszó a ludas, de hogy beállítási gond-e, vagy valami hardverhiba, azt még nem tudtam kispekulálni.
    Egyszerűen arról van szó, hogy teljesen random módon vagy képes csatlakozni a wi-fi hálóra, vagy nem. Nem tudom megjósolni, hogy a következő bekapcsolásnál mi lesz a helyzet, és hogy orvosolható-e vagy sem. Ha fellép a jelenség, akkor semmilyen hálózat alapú szolgáltatás nem működik - SMB, internet, youtube, semmi -, ha viszont jó, akkor minden OK.
    Csak arra tudok gondolni, hogy a hiba és a nem hiba között egyedül az Ip konfig változásai adják a különbséget, mivel minden más változatlan. Lehetséges, hogy a lejátszó nem képes valamiért lekövetni ezeket a változásokat? Ez persze csak találgatás. A többi kütyü folyamatosan használja a wi-fi-t, minden gond nélkül.
    Kotorásztam a Med-en a wi-fi hálózat beállításaiban, de nemigen lettem okosabb; az automatikusban semmilyen beállítható dolgot nem találtam, a fix ip-s részbe be lehet ugyan pötyögni az aktuális értékeket, de ez sem segít tartósan a problémán. Tudja valaki, hol keressem a hiba okát?

    Shit happens. Size matters. Time flies.

Új hozzászólás Aktív témák