Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KubanitoS

    veterán

    válasz Blyan #5162 üzenetére

    Tudod a hiányosságok még inkább szembetűnőek, ha az ember újból előveszi az előző játékokat. Ehhez először nyilván végig kell játszani a harmadik részt, majd a játék befejezését kell kiheverni, mielőtt gondolni lehetne a sorozat újrakezdésére. Három hét teljesen reális időtartam erre.

    Itt senki sem "fröcsög" vagy "direkt keresi az okokat", amiért még jobban le lehetne húzni a játékot. Ezen a fórumon rajongók vannak, akik közül sokan 17 ezer forintot adtak ki a megjelenés napján a játékért és nem azért járunk ide, hogy a játékot szapuljuk, akár már megszokásból is.

    Amint látható téged 100%-ban hidegen hagy az egész téma, ezáltal továbbra is fenntartom, hogy nem vagy igazi ME rajongó. Viszont ebben az esetben nem igazán értem, mi értelme van idejárni és azzal oltani az igazi ME rajongókat, hogy "ez csak egy videojáték, miféle ember akad ki egy videojáték végén, miféle emberből vált ki érzelmeket egy videojáték és egyébként is csak sírni tudtok."

    A játék a rajongók nagy részéből csalódást váltott ki, nem véletlen, hogy a Bioware fórum szavazásán a voksolók 90%-a akarja a játék végét megváltoztatni és az sem véletlen, hogy a CNN, Forbes is kiemelt cikként foglalkozott a témával.

    Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

Új hozzászólás Aktív témák