Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ryder62

    őstag

    válasz Iron Funeral #5113 üzenetére

    Rengeteg dolgon butítottak.

    Nem lehet szabadon választani a küldiket. Gondoltam majd mint az előző részekben, lesz egy pont ahonnan arra mész amerre akarsz és úgy teljesíted a küldiket ahogy akarod. De nem. Végig egy zsinóron rángatnak.

    Kevés csapattárs. Sőt új alig... épphogy csak van.

    Mellék küldik hiánya. Ez a keress x tárgyat y rendszerben elég béna. Citadel ezzel van teli. A 2-ben azért voltak bolygók ahova leszállhattál és mindegyik különböző volt, teljesen más feladatokkal.

    Zenék. Mindegyik zene ami jó az a ME1 és ME2-ből van. Inkább utóbbi. Talán 2-3 zene tetszik az egész játékban és tényleg új. A többi annyira jelentéktelen.

    Helyszínek: Van 4 Tuchanka pálya. De nincs benne pl Palaven. Kicsit változatosabb is lehetett volna, elég lett volna minden bolygóból 1 pálya. Mint ME2-ben.
    Aztán bele tették Noveria-t megy azt ahol Jacobot találjuk. Ugyan olyan fagyott kőtömb. Minek 2 havas pálya? Az egyik mehetett volna sivatagi, erdős, trópusi, vizes, vulkanikus tudomisén milyennek.

    Fajokból gondoltam betesznek egyet-kettőt mint új de áhh.

    Homeworldok: Majdnem minden faj homeworldja már megtalálható a térképen. Persze leszállni nem lehet vagy urambocsájt egy kis side mission sem játszódik ott. Mikor a citadelen az egyik elcor megkért hogy menekítsek ki pár túlélőt a Dekkuunáról gondoltam végre valami. Erre csak oda kellett hajókázni és meg szkennelni -.-

    Szóval annyira ordít a játék a DLCk után hogy beremeg a ház. Csak a poén az hogy biztos a teljes játékot megnyírbálták hogy később eladhassák dlc-ként :(((
    Bizonyíték erre hogy a galaxy mapon van pár rendszer aminél ott a pötty, még pittyeg is ha odahúzod az egeret, de nem ír ki rendszer nevet, nem jelzi stb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák