Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Eli_Stone

    aktív tag

    válasz Blyan #4969 üzenetére

    Nem kell ehhez se Fan-nak se fanatikusnak lenni.
    Csak ami teljesen érthető.
    Rengeteg ember köztük én is előrendeltem a játékot ami sima DVD változatban 11000Ft aki viszont gyűjtői változatot rendelt az 18000Ft-ot fizetett érte.
    És ezért a pénzért ígéretet kaptunk a következőkre: leleplezik Tali arcát, végül is leleplezték de még annyi munkát se fektettek bele mint én ebbe az üzenetbe
    (első napos DLC amiért további kb. 2000Ft-ot kérnek, ha nem vetted meg a gyűjtői változatot na ezt nem ígérték ezt csak kaptuk)
    lezárást ígértek Shepard parancsnok történetére, de akárhonnan is nézem ez így nincs lezárva, főleg, ha a Shepard túléli végződést nézzük.
    Ígéretet kaptunk arra, hogy nem lesz A,B,C választós vége és minden eddigi döntésünk befolyásolni fogja, de valójában nem mert a mellék küldetések nélkül is el lehet érni, hogy felajánlja mindhárom opciót.
    A döntésekre visszatérve, tele van hibákkal épp ma volt szó itt az egyikről.
    Az átvezető videók sokszor nem veszik figyelembe a valós eseményeket pl, ha megölöd Kai Lenget akkor is felkel a végén és megpróbál megölni
    Rengeteg BUG van a játékban.
    Az előző heti Multi eseményből kizárták a PS3 használókat
    Ha jól emlékszem a multi nem cross platformos de ezt lehet rosszul tudom.

    Egyszóval félrevezették a vásárlót ezért nem is csoda, hogy volt aki addig elment, hogy feljelentette őket az amcsi fogyasztóvédelemnél és ez lehet, hogy fanatizmus de igaza van Amerikában és Kanadában is tiltott a félrevezető reklám.
    Valószínűleg ezért jelentette be az EA Origin is, hogy visszaveszi a játékot.

    Ha így nézzük érthető a düh és a csalódottság.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák