Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • eszgé100

    őstag

    válasz viperabácsi #36828 üzenetére

    [link]

    Marketplace-rol vettem evekkel ezelott valami 30 fontert, mert a srac nem tudta beroffenteni. Eredetileg kellett volna hozza kompatibilis kepernyo vagy projektor, de ebayen talaltam azt a nyak-ot, amivel be lehetett kapcsolni sima laptop toltovel, plusz adott nehany extra kimenetet (+1 nem mukodo audio jack, +3-bol 2 mukodo usb es egy hdmi). Hdmi-t meg nem tudtam kiprobalni, windows alatt mukodott, a tobbi mar windows alatt sem volt jo, gondolom nem jol vannak bekotve.
    Sajnos az enyemben nincs beepitett wifi-bt kartya, de kezdo hackliskent ez nem is olyan nagy baj, legalabb nem kellett szorakoznom vele. Tegnapi kep ota annyi valtozott, hogy kiprobaltam egy frissitett efit Big Sur-ral is, de mar azon is tullepve Monterey fut rajta opencore 0.7.6-al. A kextek frissitesen kivul egyedul a hangot kellett atvaltani voodoohda-rol applealc-re alcid=3-al, azonkivul minden siman ment.

    Tervezem, hogy a mostani 4GB ramot kibovitem 8 vagy 16GB-re, sima ddr3/1600MHz-es modul, es a mSata ssd-t valami ertelmes mereture, valamint kesziteni neki egy hazat, es normalis hutest hozza, mert a mostni venti iszonyatosan suvit

    [ Szerkesztve ]

    "-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."

Új hozzászólás Aktív témák