Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    LOGOUT blog

    válasz Tsebacsi #75404 üzenetére

    Igen, kellene az akksi-bumm, de ez sehogyse akar eljönni. Fentebb szóbakerült a töltés - naigen, megnézném milyen hálózattal és hogyan is töltünk fel egy állomáson 1 óra alatt ~200 autót? Ez már messze nem az a szint, hogy a parkolóházat félmillió EUR-s ktg-vetésből (!:Y) beburkoljuk napelemekkel, és az így termelt energia nyáron feltölti a főnökség 2db Tesláját.

    Egyszerre kéne: akksibumm, napelem-bumm (olcsón 80%+hatásfokú+környezetbarátan gyártható, a mostani 20%-os, kW-onként ezer €-s kadmiumos(!!!) kacatok helyett) és járműkoncepció-bumm (=olcsó, ATV-jellegű könnyűjárművek, amik alacsony költségvetés mellett, kis helyet foglalva hordhatnák az embert munkába).

    #75411: azért a szennyezés típusa nagyon nem mind1. Végülis mondhatjuk, hogy Csernobil is a szennyezés eltolása volt az orosz energiakoncepcióban - napelem-témakörben pl konkrétan legalább ilyen súlyos a helyzet. A kínai folyók tele vannak ólommal-kadmiummal az ilyen gyárak környékén/után, ill a környező tengerekből se feltétlen ennék halat...

    [ Szerkesztve ]

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák