Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Declare

    őstag

    válasz Evil Snowman #45487 üzenetére

    Nekem egyszer volt olyan, hogy egy zsir uj kombi E merci szüttyögött 70 el a föuton (100 a megengedett)...majd a guta ütött mar meg töle, mentem haza...aztan ismerem az utat, tudtam, hogy kanyar elött lendületet gyüjtve a következö egyenes szakasz pont eleg lehet....lendület, nem jön senki, kiraly, megelözöm (szaggatott vonal, semmi nem tiltja)....villogat...hat mondom ez kesz :D aztan a következö kanyarban utolertünk egy kamiont...szuper...mind1. Jön egy lekanyarodo sav jobbra (szemettelep), mercis kiall jobbra es elhuz a kamion altal feltartott sor mellet....es amikor mellem ert, igy periferiabol latom, hogy közepsö ujjal bemutatva megy el :U ez a nemeteknel amugy ez 50-100 euro ha rendör latja.

    Na akkor bennem is lekapcsolt valami biszti, megalltam, megfordultam, mondom most visszamegyek es tenyleg megkerezem, hogy mi a k..nenikeje baja van, szüttyög a föuton, feltartja az embert, ha megelözöm villogat, utanna meg bemutat. Visszamentem, latom a papper baszki kb 80+ eves, full lacoste outfit, odamegyek, (de mar elengedtem a dologt...mondom ez örül hogy el, fogalma nincs mar a vilagrol)....tök kulturaltan mondom, had kerdezzem mar meg mi volt a problema? Valasz:

    - hogy ööö mi? ki? jaaa hogy en, jaa hat hogy fiatalember ilyen veszelyesen szaguldozni......itt forditottam hatat, ja mondom ok, hagyjuk....80 evesen lehet nekem is halalfelelmem lenne mar 70 el is egy E merciben is :D ...de a papperben volt még kraft a mutogatashoz :D

Új hozzászólás Aktív témák